„Preotul vedetelor”, în pat cu un minor. A plătit 300.000 de lei pentru a ascunde filmarea, iar păgubitul l-a dat în judecată

În 2021, „preotul vedetelor', Marian Ene din Teleorman, a fost reținut de polițiști după ce a întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 16 ani. Adolescentul cu care a fost prins locuia într-un centru de plasament și a fost vizitat de preotul care i-a oferit bani în schimbul unor favoruri sexuale.

Din nefericire, acesta nu a fost un caz singular. Înainte de a fi reținut, el fusese suspendat de la a mai ține slujbe în comunitate, a precizat la acea vreme patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, potrivit Antena 3.

Acum, duhovnicul va trebui să dea din nou declarații în fața autorităților pentru o sumă pe care a achitat-o pentru a nu fi publicate imaginile cu el și băiatul.

Marian Ene a fost interogat de poliție în 2021, după ce a fost surprins în flagrant delict cu un băiat de 16 ani într-o casă din București. Preotul a declarat că a fost șantajat de 8 persoane și le-a oferit bani acestora pentru a ascunde filmarea. Suma de 300.000 a fost împrumutată de la un prieten. Acesta din urmă nu a mai primit datoria, fapt ce l-a determinat să-l denunțe pe slujitorul Bisericii Ortodoxe, în ciuda prieteniei lor de mai mulți ani.

În urma acestei acuzații, oamenii legii i-au scos bunurile la licitație pentru a despăgubi victima, scrie Spynews.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri