Pregateste-te de primavara, cu Philips

Pregateste-te de primavara, cu Philips
Uncategorized

In materie de aspirat Philips ofera, prin aspiratoarele FC 9179 si FC 9178, solutia cea mai prietenoasa atat pentru consumatori, care isi mentin o pozitie corecta a corpului in timpul aspiratului, cat si pentru mediul inconjurator. Cele doua modele sunt produse ecologice atat prin materialele din care sunt realizate, cat si prin consumul redus de energie electrica.

Cele doua modele au un motor ecologic HD (cu densitate ridicata) care, datorita unui mecanism de functionare inteligent, este capabil sa limiteze pierderile de curent electric, sa optimizeze traseul curentilor de aer si sa creeze o mai mare presiune in interiorul motorului. Cu o putere de 1250 W, motorul Philips HD genereaza o putere de aspirare maxima de 375 W. Astfel, obtineti rezultate foarte bune de curatare, utilizand cu 35% mai putina energie electrica.

Pentru a preveni durerile de spate, Philips FC 9179 este dotat cu un maner ergonomic patentat PostureProtect, care asigura o pozitie corecta in timpul aspirarii: va ajuta sa preveniti aplecarea in timp ce faceti curat si sa va mentineti incheietura mainii intr-o pozitie confortabila.

Pentru eficienta maxima la curatare, Philips FC 9179 este dotat cu duza Tri-active cu actiune unica 3-in-1, cu un design aerodinamic, cu perii laterale pentru indepartarea prafului din colturi si locuri curbate si un orificiu frontal pentru aspirarea bucatilor mari.

Philips FC 9179 beneficiaza de etansare HEPA si filtru lavabil HEPA 12, iar modelul FC 9178 circula aerul prin filtrul lavabil HEPA 13 (filtrare 99,95%) inainte de a-l elibera. Cu o putere de aspirare de 375 W, Philips FC 9178 va ofera, in plus, peria „Super parquet”, ideala pentru curatarea suprafetelor din lemn.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din