Predicțiile ascendentului Bivolului de Metal, pentru anul 2021

Afla ce zodie esti in Zodiacul Chinezesc
Predicțiile ascendentului Bivolului de Metal, pentru anul 2021. Există în astrologia chineză sisteme complexe, cu semne, planete şi case şi semnificaţii foarte profunde. Astfel, pentru a ști de ce probleme de sănătate să te ferești, se iau în considerare cele șase Ki, iar pentru a afla structura energiei care îți guvernează viața și destinul trebuie să ții seama de ascendent, adică de ora de naștere.
Sistemul astrologic chinezesc este împărţit în 12 intervale de două ore- fiecare interval fiind guvernat de unul din cele 12 animale- care se raportează la date strict astronomice astfel că ascendentul nașterii se păstrează nemodificat, căci nu ia în calcul trecerea la ora de vară, un mare avantaj față de astrologia europeană. Sistemul ascendentului chinezesc începe cu ora Şobolanului, care însă este un ascendent unicat, divizat în două jumătăţi, pentru că include intervalul orar 23.00-01.00 și deci cuprinde două zile consecutive. Intervalul 23.00-00.00 se numește ora Şobolanului Târziu, iar între 00.00-01.00 este ora Şobolanului Devreme. Șobolanul a fost ales ca animalul ce face trecerea de la o zi la alta pentru că este singurul animal și Yin și Yang, având patru degete la labele din față (deci număr par – Yin) și cinci la cele din spate (numpăr impar – Yang).

Predicțiile ascendentului Bivolului de Metal, pentru anul 2021

23 – 01 (Șobolan) – Sentimente ascunse. Șarmul tău caracteristic te va face mai flexibilă și comunicativă, dar nu vei uita o jignire așa cum nu vei uita să îți gestionezi cu grijă maximă bugetul.
01 – 03 (Bivol) – Anul conducătorului. Este anul tău de excepție și bine gestionat îți va aduce reușite marcante. Ești înzestrată cu mult control și loialitate, cu toate că nu ai o imaginație debordantă sau un simț al umorului remarcabil.
03 – 05 (Tigru) – Fascinație. Vei agrega lumea cu personalitatea ta tulburătoare și simpatică. În mod sigur nu vei fi o timidă sau o persoană extrem de calmă dar atenție la schimbările de temperament.
05 – 07 (Iepure) – Diplomatul diScret. Nimeni nu va reuși vreodată să îți schimbe părerea despre cineva dar vei fi mereu discretă și diplomată în exprimarea acesteia. Ești o persoană politicoasă care va colecționa obiecte de artă și antichități și nu vei fi atrasă de munca intensă.
07 – 09 (Dragon) – Determinare. Ai o putere și voință extraordinare dedicate atingerii scopurilor tale. Ai avea mai mult de câștigat dacă ai mai renunța la inflexibilitate și încăpățânare.
09 – 11 (Șarpe) – Solitudine. Nu suporți sfaturile altora iar misterul personalității tale închide în el viclenia caracteristică și singurătatea pe care o preferi întotdeauna.
11 – 13 (Cal) – Fantezie. Explozie de fericire pe drumurile alese în viață, cu fantezie și reușite măsurabile în efervescență creatoare. Partea de afaceri însă, te îndepărtează pentru o vreme de scopurile stabilite.
13 – 15 (Oaie) – Talente. Bună și deschisă, ești fără îndoială o artistă cu personalitate romantică pe care o vei manifesta fără oprire. Vei avea succes în afaceri și vei putea face bani cu talentul tău.
15 – 17 (Maimuță) – Căi de ieșire. Personalitate activă, isteață și veselă, nu vei suferi și nu-ți vei lua în serios problemele, care astfel, te ating mai puțin. Influența Maimuței te va ocroti de necazuri serioase și îți va oferi mereu o soluție, un as în mânecă.
17 – 19 (Cocoș) – Activă și perseverentă. Înainte de a acționa vei avea multe discuții, te vei certa mult și vei apela la dezbateri și retorică în loc să fi dură și brutală. Tipul tău de personalitate stă undeva între preot și soldat.
19 – 21 (Câine) – Moralistă. Ești excesiv de exigentă și poți deveni uneori foarte susceptibilă și supărăcioasă. Temperamentul gentil și înțelegător al zodiei Câinelui va fi deseori salvarea și norocul tău.
21 – 23 (Mistreț) – Sentimentală. Nu ai convingerile necesare pentru a forța lucrurile cu toate că ești o conservatoare și în acțiunile tale. Calitățile remarcabile de bună executantă le egalează deseori pe cele gastronomice în privința plăcerilor culinare.
Foto: 13rf
Citeste și:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop