Povești de la cititoare: Iubitul meu mi-a promis că își va părăsi soția, dar acum își reînnoiesc jurămintele

Iubitul meu mi-a spus cu ani în urmă că își va părăsi soția și totuși joacă se afișează împreună ca o familie fericită. Am 54 de ani și am divorțat, în timp ce el are 61. Ne întâlnim de trei ani după ce o întâlnire obișnuită la un garaj a dus la o cafea și o conversație.

Ne-am întâlnit vreo șase luni, iar el venea mai tot timpul la mine acasă, înainte să-mi dau seama că era căsătorit.

Îmi puneam ceva de spălat și îi verificam buzunarele blugilor înainte de a le pune în mașină. Înăuntru era verigheta lui de aur. Când l-am confruntat, m-a rugat să-l iert.

A spus că a știut întotdeauna că vrea să fie cu mine, dar a vrut să-i spună soției sale prima dată. Mi-a promis că o va face într-o lună, așa că am fost de acord să aștept.

O lună s-a transformat în două. Apoi a fost sfârșitul verii. Apoi a fost după Crăciun, Anul Nou, după sărbători… Apoi a venit pandemia.

A spus că nu poate pleca atunci pentru că anxietatea soției sale era la cote maxime.

Dar luna trecută, am fost la un curs de yoga și mi-am dat seama că femeia de lângă mine era soția iubitului meu. Era prietenoasă și caldă, nicidecum persoana „rece și vicioasă' cum o descrisese iubitul meu. Ea a menționat că spera să-și revină înainte de septembrie.

Când am întrebat-o de ce, ea a spus: „Eu și soțul meu plănuim să ne reînnoim jurămintele'.

Nu-mi venea să cred ce auzeam. Nu se potrivea cu povestea pe care mi-a spus-o cel cu care am avut o relație timp de trei ani.

Ca de obicei, viața bate filmul. Dacă în filme, uneori poveștile au un happy-end, cititoarea noastră se află într-o perioadă de confuzie, mai ales că a fost mințită atâta vreme. Să îi ceară să-și părăsească soția sau să renunțe ea la relație?

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate