Povestea unei supravietuitoare – lansarea volumului

Povestea unei supravietuitoare – lansarea volumului

Eleonora Pokola
Autoarea cartii se numeste Eleonora Pokola, este inginer chimist de profesie, locuieste in Cluj Napoca, are 49 ani, este mama a doi copii, supravietuitoare a unui cancer de san si a hepatitei C, dar mai ales a iadului violentei domestice, care face ravagii in Romania.

Revista Avantaje, impreuna cu Editura Amaltea, si-a asumat misiunea de a o sustine in publicarea acestor marturii, tocmai pentru ca din exemplul ei curajos sa se inspire si alte femei in situatii similare. Poate ca astfel vor fi mai multe sanse de a intelege si a limita fenomenul violentei domestice din Romania, iar cititoarele care se regasesc in postura de victima vor gasi resursele interioare pentru a se elibera de povara si de a-si dobandi demnitatea si respectul.

La eveniment au fost prezenti jurnalisti, reprezentanti ai ONG-urilor de profil si femei din sfera politica.

Alina Gorghiu, Eleonora Pokola, Cristian Cirstoiu, Daniela Palade Teodorescu

Alina Gorghiu, Eleonora Pokola, Cristian Cirstoiu, Daniela Palade Teodorescu

Dincolo de povestea adevarata a eroinei, cartea este un ghid practic care ofera informatie utila celor care se regasesc in situatii similare sau cunosc persoane care se confrunta cu fenomenul de violenta domestica.

Cititoarele vor afla care sunt cauzele acestui fenomen, care este portretul psihologic al agresorului, inca de la inceputurile relatiei de cuplu, care sunt drepturile femeilor agresate si unde pot gasi ajutor (adaposturi, consiliere psihologica si juridica gratuite etc.).

Povestea unei supravietuitoare, Eleonora Pokola, Editura Amaltea

Povestea unei supravietuitoare

Eleonora Pokola

 

Editura Amaltea

 

Pret: 28 lei


Lansata in octombrie 1995, sub licenta IPC Media/Essentials, Marea Britanie, Avantaje a devenit un succes imediat, impunind un nou stil in presa adresata publicului feminin.

Avantaje este ghidul practic si complet al femeii moderne, dedicata in aceeasi masura familiei, profesiei si implicata in viata comunitatii.

Misiunea de suflet a revistei este sa prezinte in fiecare editie femei obisnuite cu povesti neobisnuite, eroine anonime care lupta impotriva nedreptatilor cu care se confrunta in viata de zi cu zi, femei care isi transforma impasul sau tragedia personala intr-o sansa de a schimba in bine viata celor care trec prin situatii similare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Relatii