Povestea uluitoare a celor două eleve premiate la Gala Femeia Anului 2016! Cine sunt Ana Maria Tudorache și Miruna Alexandra Ojoga?

Ana Maria Tudorache și Miruna Alexandra Ojoga sunt cele mai tinere câștigătoare de la Gala Femeia Anului 2016, care a avut loc pe data de 28 martie, în cea mai elegantă locaţie destinată evenimentelor festive, Le Chateau. Ele sunt fericitele premiate ale trofeului de la categoria Excelență în cercetare și inovație.

Eleve la Liceul ICHB, cele două fete nu se așteptau nicio clipă să câștige premiul cel mare. Au fost total șocate în momentul în care și-au auzit numele și au fost nevoite să urce pe scenă.

„Am avut foarte foarte mari emoții, nu ne așteaptam, oricânt de mult ne-am fi dorit. Eu cel puțin nu mă așteptam, a fost o surprinză plăcută și mă bucur mult că am avut șansa să fiu aici,' a mărturisit Ana maria Tudorache, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

„Și eu am avut extrem de multe emoții, poate prea multe emoții. Și da nici eu nu mă așteptam pentru că am văzut ce femei sunt din aceeași categorie cu noi și toate suntem extraordinare în ceea ce facem,' a spus și Miruna Alexandra Ojoga.

Ana Maria Tudorache și Miruna Alexandra Ojoga, cele mai tinere câștigătoare de la Gala Femeia Anului 2016

Ana Maria Tudorache și Miruna Alexandra Ojoga au fost premiate pentru entuziasmul și dedicarea cu care se implică încă din timpul liceului în proiecte de cercetare materializate în numeroase inovații în domeniul ingineriei medicale. Trofeul lor a fost înmânat de Cornel Ilie.

În acest an, tema centrală a Galei Femeia Anului 2016 a fost recunoașterea și premierea unor doamne care îndrăznesc să iasă din tipare în domenii care sunt de mare interes pentru publicul feminin – educație, sănătate, cercetare, antreprenoriat, advocacy împotriva violenței domestice – atrăgând atenția asupra comunității pe care o reprezintă și reușind să transforme obișnuitul în remarcabil.

Foto: Captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Revista Avantaje și-a desemnat câştigătoarele celei de-a XIX-a ediţii a premiilor Femeia Anului 2016

Câștigătoarele galei 'Femeia anului' 2016

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate