Povestea tristă a Petruței de la „Visuri la cheie”: „M-am simțit exact ca un animal prins în captivitate și nu aveam nicio scăpare să plec”

O nouă poveste cutremurătoare, diseară, la „Visuri la cheie'. Petruța a fost victima violenței domestice, iar pentru a scăpa și-a luat copiii și a plecat.

În 2020 peste 45.000 de persoane au fost victime ale violenței domestice. La fiecare 30 de secunde, o româncă este victima agresiunii. Ediția Visuri la cheie, din această seară, spune povestea uneia dintre ele.

„Locuiam împreună cu soacra mea, se purta foarte urât, mă pedepsea. M-am simțit exact ca un animal prins în captivitate și nu aveam nicio scăpare să plec. Nici putere. Am trăit cu speranța că într-o zi va fi mai bine. Vorbea urât, jignea. Mă mai bătea, săreau copiii să mă scape, îi mai lovea și pe ei. Am suportat tot, absolut tot, ca să nu fiu despărțită de copii', va spune Petruța, femeia pe care o vom cunoaște diseară, la Visuri la cheie.

Echipa-FamiliaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

La un moment dat, Petruța și-a făcut curaj și a plecat de acasă, cu cei mici: „Am dormit în fața primăriei o noapte și după aceea au venit de la centrul maternal din Râmnicu Vâlcea și ne-au cazat acolo'. Cât timp a locuit în centru, Petruța a primit o donație, pentru construirea unei casei, însă, pentru că nu avea alți bani, ea și copiii au pus cărămidă peste cărămidă pentru a-și construi casa. „Indiferent de cum era, aveam nevoie ca de aer de o locuință unde să putem sta liniștiți, așa că ne-am apucat noi – eu și copiii, fiecare cu ce putea', povestește ea.

„Mesajul ei către toate aceste mame care nu îndrăznesc este că trebuie să aibă curajul să se desprindă de acolo. Știți de ce, pentru că abuzul se perpetuează', va spune Cristina Joia, după ce o va cunoaște. Întreaga poveste, în această seară, de la 21:30, la Visuri la cheie. Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete