Povestea slujitoarei: Samira Wiley era însărcinată în timpul filmărilor?

Povestea slujitoarei a revenit pe ecrane după o lungă perioadă de timp, cu Samira Wiley din nou în distribuție.

Actrița joacă rolul lui Moira în seria de dramă distopică și joacă alături de Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski și Alexis Bledel.

A fost un an important pentru Samira departe de platourile de filmare. Actrița și soția ei, Lauren Morelli, au devenit părinții unui bebeluș adorabil. Cuplu a făcut anunțul nașterii micuței George Elizabeth în luna martie a acestui an. Cele două s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului „Orange Is the New Black'.

Nașterea acesteia i-a determinat pe fanii actriței să se întrebe dacă Samira a fost însărcinată în timp ce filma al patrulea sezon al serialului.

În timp ce oamenii speculau că Samira ar fi însărcinată, soția ei Lauren a fost cea care a născut-o pe George și nu Samira.

Perechea a păstrat secret, așa că este firesc ca fanii să fie un pic confuzi. Lauren era însărcinată în timp ce serialul se filma.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Samira a declarat pentru The Hollywood Reporter : „Pe tot parcursul filmărilor, soția mea [Lauren] a fost cu mine în Canada și era însărcinată. Dar până când George nu a venit pe lume, nu am înțeles cu adevărat ce înseamnă să fii părinte'.

Samira a scris un mesaj la începutul acestui an pentru a aduce un omagiu soției sale după ce a născut, spunând: „La mulți ani de Ziua Mamei, frumoasei mele soții, care acum patru săptămâni a născut primul nostru copil, o fiică superbă, George Elizabeth. Bine ai venit în lume, iubito.'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete