Povestea lui Mihai Radu, câștigătorul „iUmor”, sezon 12. Șoferul de ridesharing a câștigat 20.000 de euro cu glumele lui

Duminică seară, Mihai Radu a cucerit jurații și publicul și a plecat acasă cu premiul de 20.000 de Euro și trofeul de câștigător al sezonului 12 iUmor. Finala iUmor s-a impus ca lider de audienţă la nivelul targetului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani.

Marea finală iUmor de seara trecută, jurizată de Mihai Bendeac, Mihai Petre, Delia și Cheloo, a ținut cu sufletul la gură telespectatorii dornici să afle cine este cel de-al doisprezecelea câștigător. Din totalul de 13 concurenți participanți în finala de duminică, doar Darisian Ștefan Luncanu, Radu Giurcă, Claudia Amuzică, Mihai Radu și Roxana Chiperi au reușit să se califice, cu patru like-uri, la etapa de votare a publicului.

Preferatul celor de acasă a fost de departe Mihai Radu, șoferul de ridesharing, care a plecat acasă cu premiul de 20.000 de Euro și trofeul de câștigător al sezonului 12 iUmor. „Povestea lui Mihai Radu este extraordinară', a spus Mihai Bendeac când a realizat că finalistul a făcut stand-up doar pentru a treia oară. „Ce s-a întâmplat aici, în această seară, îți va schimba total viața', i-a transmis juratul câștigătorului marii finale iUmor.

Pusă în fața unui talent înnăscut, Delia a comentat numărul de stand-up al concurentului: „Am văzut poveștile tale în fața ochilor ca pe un film. Ești foarte bun! Eu zic că avem un câștigător în fața noastră', și nu s-a înşelat deloc, câteva minute mai târziu, Mihai Radu fiind votat în număr mare de către publicul telespectator. Concurentul din București a fost și pe placul lui Cheloo: „Îl felicit din tot sufletul și este clar că Mihai Radu este o descoperire pentru iUmor'.

mihai-radu-a-castigat-iumor-2022-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Mi-a plăcut foarte mult că este omul din popor care are umor înnăscut. Am apreciat că are această abilitate de a crea imaginea vizuală a ceea ce povestește, imagine pe care am văzut-o foarte clar definită', a dezvăluit Mihai Petre, cel de-al patrulea jurat al marii finale a sezonului 12 iUmor.

iUmor continuă cu sezonul 13. Înscrierea la preselecțiile celui mai nou sezon s-au deschis, iar doritorii se pot înscrie casting.a1.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete