Povestea emoționantă a celor doi copii din Ucraina, Olya și Valera, care au primit Golden Buzz la „Românii au talent”

Olya și Valera au primit Golden Buzz la „Românii au talent', sezonul 13. Andra a fost cea care le-a dat șansa de a merge direct în semifinale.

Temerile au fost depășite și concurenții care au urcat pe scenă au demonstrat cât de mult au muncit pentru visul lor, acela de a străluci în fața telespectatorilor. Jurații s-au bucurat de prestațiile lor și i-au răsplătit prin calificarea în următoarea etapă, iar prezentatorii le-au fost aproape la fiecare pas. S-a încheiat cea de-a treia ediție Românii au talent din acest sezon magic. 

„Am văzut un exemplu despre ce noi, oamenii mari, nu putem face. Cel mai spectaculos număr văzut de mine', a spus Bobo după ce Olya și Valera, doi copii de 15, respectiv 10 ani, au încheiat o prestație ce va fi greu de uitat. Cu grație și curaj, ei au dominat aerul, au zburat printr-o poveste spusă cu multă trudă și pasiune. „Dacă s-ar face Romeo și Julieta în aer, așa ar trebui să arate', a mai zis Dragoș Bucur, vizibil emoționat de ceea ce au reușit să demonstreze cei doi. Fără să stea prea mult pe gânduri, Andra a admis că ceea ce a văzut a purtat-o în starea perfectă pentru a apăsa golden buzz-ul, așa că jurata i-a trimis direct în semifinale. „Butonul auriu poate să aducă atâta bucurie', a spus ea după ce a văzut reacția de fericire a copiilor ce au reușit să lase în urmă toată durerea trăită pe meleagurile locale. 

Olya are 10 ani, iar Valera are 15 ani. Cei doi copii vin din Ucraina și sunt dansatori aerieni. S-au cunoscut în urmă cu trei ani, la antrenamente, și au început să danseze împreună, după ce antrenorul lor au văzut potențialul pe care îl aveau.

olya-si-valera-golden-buzz-romanii-au-talent-2023-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Înainte să înceapă războiul din Ucraina, aceștia lucrau la studioul de circ „Jin Roh' din Herson. Olya și Valera aveau spectacole de 3-4 ori pe săptămână, apoi au fost nevoiți să se mute în alt oraș din Ucraina. La un moment dat Valera s-a mutat în Kiev, împreună cu mama sa, ca să-și poată continua antrenamentele. Se întâlnesc rar, doar ca să se pregătească pentru „Românii au talent', relatează PRO TV. Tatăl și fratele lui Valera sunt pe front, iar adolescentul nu mai știe nimic despre ei.

„Din Kiev până în Lvov am făcut 10 ore. Din Lvov până la granița cu România am făcut 6 ore, iar la vamă am stat încă 6 ore. Am ajuns la București după 3 zile. De când a început războiul e prima dată când apărem pe o scenă.

După ce a început războiul, eu m-am mutat în Kiev, Olya s-a mutat în Lvov, iar antrenorul nostru a plecat în Germania. Tatăl meu este militar, e în Ucraina și apără țara. Este foarte greu, nu ne-am văzut de 8 luni. Nu știm nimic de tata. Și fratele meu este militar, nici de la el nu avem vești', a relatat Valera.

În cazul în care vor câștiga marele premiu, cei doi copii doresc să cumpere echipament pentru armata din Ucraina pentru a-i proteja mai bine.

„Dacă aș câștiga aș cumpăra o dronă pentru armată și le-aș da-o militarilor ca să ne apere țara. Vrem foarte mult să ne întoarcem acasă și să ne antrenăm cu antrenorul nostru, să trăim în casele noastre, să dormim în paturile noastre. Să știm că vom fi în siguranță.

Ne este foarte greu, ne antrenăm în orașe diferite, dar de când a început războiul ne-am putut antrena o singură dată la Lvov. După aceea, abia în România am putut repeta numărul nostru', au declarat Olya și Valera.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete