Povestea emoționantă a Anei Bene, câștigătoarea „Burlacul” 2021. A fost diagnosticată cu cancer

Ana Bene e câștigătoarea „Burlacul' 2021, sezonul 6. Andi Constantin a ales-o pe ea, alături de ea își dorește să trăiască o poveste de dragoste. Iată cine e aceasta și ce suferință a trăit în urmă cu ani de zile. 

Ana Bene e cea care a primit inelul de la „Burlacul' Andi Constantin. Dincolo de show-ul de televiziune, aceasta are o poveste emoționantă de viață. Aceasta împlinește curând 35 de ani și este antreprenoare.

„Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învățat să am răbdare, unde am învățat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine', a povestit Ana Bene la Antena 1.

Pe parcursul show-ului, ea a făcut dezvăluiri despre cea mai dureroasă perioadă din viața ei. Tânăra a fost greu încercată de soartă și a trecut prin cel mai mare obstacol: cancerul.

„Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală. Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! 

Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine', a mărturisit Andi, potrivit A1.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete