Povestea de viață impresionantă a astrologului Minerva. Avea 16 ani când s-a îndrăgostit de un coleg de-al tatălui ei

Astrologul Gabriela Dima, cea cunoscută de public sub numele de Minerva, a fost invitată în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste' de la Antena 1, pentru a-și împărtăși propria poveste de viață, care este una impresionantă.

Puțini știu faptul că Gabriela Dima a fost diagnosticată la vârsta de 9 ani cu leucemie. După câțiva ani, însă, a aflat că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge. A trăit clipe cumplite, însă a trecut cu bine peste intervențiile chirurgicale.

Povestea de viață impresionantă a astrologului Minerva

A absolvit Facultatea de Drept, apoi a terminat Actoria şi a profesat ca Jurnalist în anii 90 si a urmat Facultatea de Psihologie. A îmbrăţişat, în acelaşi timp, pasiunile ei din adolescenţă, Astrologia şi Psihologia, a lucrat într-un departament de strategie şi dezvoltare în cadrul Companiei Poşta Română.

Pe actualul ei soț l-a cunoscut în adolescență, printr-o conjunctură neașteptată. El era ofițer de aviație, iar ea avea o atracție pentru bărbații în uniformă. Tocmai se întâmplase un accident aviatic, iar Minerva era la locul de muncă al tatălui ei. Pe atunci Minerva avea 16 ani. A vorbit puțin cu domnul locotenent, apoi și-a anunțat tatăl că ea se va căsători cu el.

Despre cum a reacționat tatăl, dar și despre obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, Minerva povestește astăzi, la Antena 1.

Foto: Antena 1

Citește și:

Ioana Burcea, de la pasiunea pentru patiseria franțuzească artizanală la o afacere de succes

Totul despre operațiile intrauterine. Interviu cu dr. Ioana Drăgan, medic specialist obstetrică-ginecologie, specializată în chirurgia fetală

Cum să renaşti din propria cenuşă. Elena Cucicovschi, o viaţă ca un scenariu de film

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Povesti adevarate