Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc și soția lui Liliana

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze la rubrica meteo, dar și pe scena teatrului. Florin Busuioc sau Busu, așa cum îl cunoaște toată lumea, este unul din cei mai carismatici prezentatori TV.

Fiecare apariție a sa la televizor este una memorabilă și plină de culoare. Deși este foarte cunoscut și apreciat pentru munca sa, Busu a ales să fie discret în plan personal.

Omul de televiziune și actorul ce declară împlinit cu viața pe care o are alături de soția lui Liliana și de cele două fiice ale lor, Natalie (15 ani) şi Catinca (8 ani).

Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc și soția lui Liliana

„N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală.

N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva.

Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani.

După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, spunea Florin Busuioc pentru Adevărul.

Are un fiu din primul mariaj căruia nu-i mai vorbește

Florin Busuioc s-a căsătorit în 1991 cu Marieta, o asistentă medicală din Târgul Mureș, iar, în același an, s-a născut primul și singurul său băiat, Florin Jr., astăzi în vârstă de 28 de ani.

Transferat cu jobul în București, cei doi s-au înstrăinat, ulterior divorțând. „Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viaţa mea, nici despre lucrurile care s-au întâmplat cu multă vreme în urmă.

Am un băiat care e la Târgu Mureş, alături de mama lui. Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare.

Ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, a declarat în urmă cu mai mult timp Florin Busuioc, potrivit Unica.

Pe de altă parte, fiul lui Busu, Florin Jr, a mărturisit că tatăl său i-a interzis să-l contacteze: „Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată.

Am fost pe la mai multe şcoli, aveam absenţe, pierdeam vremea prin baruri, dar într-un astfel de loc am găsit sursa de inspiraţie pentru muzica hip-hop pe care o interpretez.

Am şi o trupă alături de care cânt la evenimente. Până la urmă, voi putea spune că o să reușesc singur în cariera muzicală”, povestea Florin Jr., la momentul respectiv.

În prezent, tânărul a finalizat cursurile Facultății de Asistenţă Socială.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și: 

Anna Lesko și iubitul ei s-au despărțit. Cuplul are împreună un fiu în vârstă de 5 ani. De ce s-au separat?

Iulia Vântur a vorbit despre căsătorie și copii: Mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți

Ce frumoasă e soția lui Adrian Nartea. Alina Ferinceac și protagonistul din serialul Vlad sunt împreună de 10 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete