Portretele lui Peter Pan – zambetul care salveaza o viata

Portretele lui Peter PanExpozitia sustine strangerea de fonduri pentru programul TEMPo! privind amenajarea unui spatiu special de joaca si exercitii in cadrul Spitalului Clinic de Copii Cluj-Napoca, Sectia de Distrofici . Programul are drept scop ajutarea copiilor mici cu deficiente de dezvoltare din cauza malnutritiei sa dobandeasca abilitati precum vorbitul, mancatul, mersul si jucatul.

Conceptul expozitiei vorbeste despre frumusetea gesturilor marunte care aduc fericire in viata unor copii, oriunde s-ar afla ei.

Pornind de la povestea aparent exotica a copiilor din Madagascar, care isi gasesc fericirea copilariei in lucruri pe care noi le consideram fara valoare – cutii de conserve goale, pixuri, bomboane sau pungi cu carbuni, expozitia incearca sa atraga atentia asupra importantei pe care o pot avea in viata unui copil din Romania altfel de "lucruri marunte" precum o vorba buna, o farama de timp, un gest de omenie.

Amenajarea spatiului de joaca pentru copiii distrofici costa 4000 lei, bani pe care fotograful Adrian Citu intentioneaza sa-i stranga prin vanzarea fotografiilor si cartilor postale aferente expozitiei "Portretele lui Peter Pan", in reteaua librariilor Carturesti si pe site-ul www.traveler.ro. Incasarile rezultate in urma vanzarii fotografiilor si cartilor postale vor fi folosite integral si exclusiv in cadrul programului TEMPo!.

Expozitia "Portretele lui Peter Pan" poate fi vazuta in urmatoarele locatii:
Carturesti Arthur Verona Bucuresti: 1-30 iunie
Carturesti Constanta: 1-30 iunie
Carturesti Timisoara: 1-26 iulie
Carturesti Cluj Napoca: 1-30 august

Mai multe despre autor pe www.traveler.ro
Despre programul TEMPo! pe http://thelittle-people.org
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri