Porecla pe care o are Meghan Markle – Cum crezi că îi spun angajații Casei Regale?

Nu trece nicio zi fără ca Meghan Markle să nu fie în atenția presei.

În ultimele luni, pe internet a circulat zvonul că Meghan Markle nu este iubită de angajații Casei Regale.

Zvonurile potrivit cărora Meghan Markle este o ducesă greu de suportat sunt alimentate de demisiile în lanț ale angajaților familiei regale britanice.

În plus, și regina Elizabeth l-a avertizat pe prinţul Harry că Meghan are o atitudine dificilă și că ar trebui să-și controleze atitudinea faţă de angajaţi şi să respecte protocolul de familie'.

Dar angajații familiei regale britanice au găsit o modalitate de a se răzbuna pe Ducesa de Sussex.

Potrivit presei britanice, Meghan Markle este denumită „Uraganul Meghan şi „Ducesa dificilă. Aceasta este comparată cu Monica din „Friends, iar Prinţul Harry este asemănat cu Chandler, din acelaşi serial. De unde vine această comparație? Monica Geller este obsedată de control, în timp ce Chandler Bing își dorește doar o viaţă liniştită.

Dar și Prințul Charles a denumit-o pe Meghan Markle Tungsten'. Această poreclă vine de la un tip de metal foarte dur, iar Prințul Charles a explicat că nora sa se aseamănă perfect cu acest metal.

În plus, Meghan Markle și prințul Harry au făcut un obicei de a dărâmă toate barierele Casei Regale și a rupe tradiții vechi de secole.

Potrivit unor surse din interiorul Casei Regale, Meghan Markle nu vrea să calce pe urmele altor femei din Familia Regală Britanică.

Ducesa de Sussex a optat pentru o naștere naturală, la domiciul său . Prințul Harry și soția sa vor fi primii care vor rupe tradiția, după mai bine de 50 de ani.

 

Iulia Sandu

Foto:shutterstock.com

 

Vezi si:

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete