10 porții sau 4 ca fel principal, gata în 25 minute, 200-491 calorii per porție, 12-31 g grăsimi, 13-33 g carbohidrați
1 lingură ulei
25 g unt nesărat
8 eșalote sau ceapă mică, tocate mărunt
3 fire de praz, tăiat felii
2 căței de usturoi, zdrobit
220 g aluat pentru pizza sau 1 blat mare de cumpărat
1 lingură mălai
150 g caș proaspăt
10 frunze de salvie, rupte
O mână de nuci, tocate
1 Încinge cuptorul la semnul 7/220 C. Într-un vas, pe foc, încinge uleiul și untul și sotează ceapa 5-7 minute, până când se rumenește și apoi lasă deoparte. Mărește flacăra și sotează prazul câteva minute. Adaugă usturoiul și ține pe foc 1 minut, amestecă.
2 Întinde aluatul într-o foaie de 30×23 cm. Presară mălaiul în tavă și așază foaia. Presară ceapa și prazul, brânza ruptă din loc în loc și ingredientele rămase. Dă la cuptor 8-10 minute, până când blatul se rumenește.