4 porții gata în 20 minute, 853 calorii per porție, 55 g grăsimi, 61 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării pizzei albe
2×220 g blaturi de pizza
180 g brânză de vaci cremă dietetică
250 g mascarpone
Zeama și coaja rasă de la 1 lămâie
2 crenguțe de rozmarin, plus pentru ornat
300 g cartofi fierți, tăiați felii
1 dovlecel, tăiat fâșii cu ajutorul cuțitului special de curățat legume
300 g cașcaval
4 linguri ulei de măsline
Rucola pentru servit
Cum prepari pizza albă
1 Încinge uleiul la semnul 7/220 C. Așază blaturile pe tava de copt unsă cu ulei.
2 Combină brânza de vaci cremă, mascarpone, coaja rasă la lămâie, jumătate din zeamă, rozmarinul și potrivește gustul de sare și piper. Unge fiecare
blat cu acest amestec și apoi presară cartofii, dovlecelul și cașcavalul, rozmarinul rămas și stropește cu ulei. Dă la cuptor 10-12 min, până când se rumenesc și devin crocante.
3 Între timp, combină uleiul rămas, zeama de lămâie, sare, piper și toarnă peste rucola și servește.