Piure cu branza de capra

Piure cu branza de capra

Piure cu branza de capra
Fierbe 1,4 kg cartofi curatati de coaja si taiati sferturi cu 2 foi de dafin, 10-15 minute, pana cand se patrund. Scurge apa si indeparteaza foile de dafin. Intre timp pune la incalzit pe foc 250 ml lapte, 2 catei de usturoi zdrobiti si un praf de sare, piper si nucsoara.

Cand aproape da in clocot, opreste flacara si lasa la infuzat 5 minute. Zdrobeste cartofii, adauga lapte aromatizat si continua sa amesteci. Adauga 175 g branza de capra razuita – pastreaza o lingura deoparte pentru presarat.

Pune compozitia intr-un vas termorezistent, presara branza rezervata si pune din loc in loc cate un cub de unt. Da la gratar 3-4 minute pentru a se rumeni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Garnituri de cartofi