Piscinele din Dubai: cele mai spectaculoase priveliști

Piscinele din Dubai, Anantara The Palm – Palm Jumeirah

Piscinele din Dubai nu sunt simple bazine de bălăcit. Sunt spectaculoase și extravagante așa cum este totul în acest oraș. Iată care ar fi preferințele noastre dacă am avea de ales…

Într-un oraș binecuvântat cu soare și cer albastru pe tot parcursul anului și unde o baie este una dintre cele mai plăcute activități posibile, e bine să știi că nu ești niciodată prea departe de o piscină revigorantă. De la lagunele elaborate ale cluburilor de pe plajă până la piscinele luxoase de acoperiș, înconjurate de zgârie nori, la piscine private înconjurate de dune în deșert sunt nenumărate opțiuni.

Piscinele din Dubai: Anantara The Palm – Palm Jumeirah

Evadează în această stațiune liniștită de pe malul mării, în Palm Jumeirah, și înoată într-una dintre cele trei lagune turcoaz sau în piscina infinity de 50 de metri lungime a stațiunii, cu priveliște către Golful Persic.
Mai multe informații disponibile aici.

Piscinele din Dubai: Summersalt Beach Club și Bab Al Shams

Summersalt Beach Club (stânga) și Bab Al Shams (dreapta)

Piscinele din Dubai: Summersalt Beach Club

Cu acces la o plajă cu nisip alb, un meniu inspirat de Drumul Mirodeniilor și priveliște către impunătorul Burj Al Arab, acest loc minunat din Jumeirah Naseem e perfect pentru o zi leneșă la piscină cu prietenii, familia, sau doar tu și o carte.
Mai multe informații disponibile aici.

Piscinele din Dubai: Bab Al Shams

Răcorește-te într-una dintre piscinele cu temperatură controlată în această oază unică din inima deșertului, și relaxează-te în timp ce savurezi priveliștea dunelor care te înconjoară, dar și a grădinilor îngrijite.
Mai multe informații disponibile aici.

Piscinele din Dubai: La Ville Hotel & Suites – City Walk

La Ville Hotel & Suites – City Walk

Piscinele din Dubai: La Ville Hotel & Suites – City Walk

Fă o vizită la acest hotel boutique de cinci stele în City Walk pentru a te bucura de o baie în spectaculoasa sa piscină infinity și pentru a te bronza pe un șezlong. Stai până la apus și bucură-te de priveliște, cu o băutură în față, în barul adiacent Look Up.
Mai multe informații disponibile aici.

Piscinele din Dubai: The Palace Downtown

The Palace Downtown

Piscinele din Dubai: The Palace Downtown

Această piscină remarcabilă din Downtown Dubai oferă priveliști remarcabile înspre Burj Khalifa și Dubai Fountains. Fă un salt înăuntru sau relaxează-te în confortul unuia din corturile cu arabescuri de la Buhayra Lounge, pe marginea apei.
Mai multe informații disponibile aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber