Petrică Mâțu Stoian, moarte violentă. Medicii legiști au trimis rezultatul autopsiei la parchet

Petrică Mâțu Stoian s-a stins subit din viață sâmbătă, 6 noiembrie. Surorile acestuia au făcut câteva declarații controversate în urma cărora procurorii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal.

Potrivit medicilor legiști care au efectuat autopsia regretatului interpret de muzică populară, acesta se pare că ar fi avut parte de o moarte violentă cauzată de tratamentul cu oxigen hiperbaric. Din acest motiv, cauza decesului a fost declarată moarte violentă și este acum anchetată de oamenii legii.

Cadrele medicale care au fost alături în ultimele clipe ale lui Mâțu Stoian au declarat încă de la început motivul pentru care acesta a avut parte de o moarte fulgerătoare. Acum, în urma autopsiei, medicii legiști au confirmat cele spuse, mai ales că s-a văzut clar ruptura de alveole pulmonare. Acesta ar putea surveni în urma unui tratament cu anticoagulante pe care artistul le-a primit pentru a se recuperă după infecția cu Covid-19.

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a luat prin surprindere întreaga Românie, iar surorile acestuia devastate de durere au adus acuzații extrem de grave la adresa clinicii private unde interpretul a mers pentru a efectua un tratament post-Covid-19.

„A fost o greșeală acolo (la clinică – n.red.). Petrică nu s-a dus bolnav, s-a dus să se trateze. Nu l-aţi tratat, l-aţi omorât! Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. S-a dus cu o speranţă să creadă că va veni mai bine de acolo şi asta mă pune pe gânduri că ceva s-a întâmplat, care nu a fost cum trebuie”, a spus sora artistului, la Antena3.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete