Petrece săptămâna Anului Nou într-un mod special

Săptămâna de Anul Nou o poți petrece ca nimeni altcineva pe tărâmul magic al faraonilor, în însoritul Egipt, la Rixos Hotels.

Spune la revedere anului 2022 și privește cu încredere anul 2023, petrecând în atmosfera extravagantului Resort Rixos, noaptea dintre ani, alegând una dintre locațiile sale luxoase – Rixos Premium Magawish Suites & Vile, Rixos Premium Seagate și Rixos Sharm El Sheikh. Garantat vei avea parte de o săptămâna legendară, plină de surprize și spectacole live revigorante. Garantat nu vei începe anul cu kilograme în plus deoarece sfârșitul de an se încheie cu Seria “Săptămâna Fitnessului” cu participarea extraordinară a unor experți internaționali cunoscuți.

Rixos Premium Magawish&Villas

Resorturile Rixos Premium Magawish Suites&Villas se întind de-a lungul apelor turcoaz intens ale Mării Roșii și a nesfârșitelor plaje cu nisip curat și fin, și au pregătit un program de final de an unic și fabulos.

În atmosfera creată de băieții de la Fly Project de Revelion, cu energia contagioasă a lui Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo pe 4 ianuarie, urmând ca pe 6 ianuarie Minelli și Tarkan să încingă atmosfera, stațiunea cosmopolită Hurghada va aduce un vibe demn de marile festivaluri de muzică internaționale.
Artistul Festivalurilor Internaționale de Zumba și un prezentator mondial, Nuno Antas din Portugalia va conduce sesiunea de fitness din 30 decembrie până pe 7 ianuarie.

Rixos Premium Seagate

Porniți în 2023 cu dreptul la Rixos Premium Seagate, cu priveliștile sale pitorești, grădinile de basm și apele curate ale Mării Roșii. Încheie ultimele zile ale anului 2022 cu spectacolele tulburătoare ale violonistei libaneze Hanine, sub mirajul orchestrei Enbe și a lui Thomas Gold.

Distrați-vă de vedetele pe 4 ianuarie și prindeți Sunshine Band live pe 5 ianuarie. Pe 6 ianuarie, bucurați-vă de live spectacolele lui Gipsy Kings cu Tonino Baliardo și DJ-ul turc popular la nivel internațional Burak Yeter.

Rixos Sharm El Sheikh
Proprietatea exclusivă pentru adulți, Rixos Sharm El Sheikh vă va răsfăța cu divertisment nelimitat
în timp ce vă îndreptați spre 2023. Urmărește spectacolele live ale Sunshine Band și Plastik Funktastik Showcase pe 31 decembrie, Thomas Gold pe 2 ianuarie, Fly Project și Plastik Funk pe 3 ianuarie, Minelli pe 4 ianuarie, DJ Tarkan pe 4 și 5 ianuarie, iar Plastik Funktastik Showcase și alte vedete internaționale pe 6
Ianuarie.

rixos-sharm-el-sheikh_general-viewSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

Domnul Erkan Yildirim, Managing Director al Rixos Hotels Egypt, a declarat: „Așteptăm cu nerăbdare să
depășim așteptările oaspeților noștri, oferindu-le divertisment și fitness, o combinație inedită, programe care urmăresc să le îmbunătățească sănătatea și stilul general de viață, și să înceapă cu optimism Anul 2023!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta