Petre Roman, din nou tată? Silvia Chifiriuc, declarații despre sarcină

petre roman tată

Petre Roman și Silvia Chifiriuc formează o familie din anul 2009, cei doi având împreună un băiețel. La 71 de ani, fostul politician nu exclude ideea de a deveni tată pentru a treia oară, soția acestuia, Silvia Chifiriuc, vorbind deschis despre o nouă sarcină.

Petre Roman, din nou tată?

Prezentă la un eveniment, Silvia Chifiriuc a mărturisit că în familia ei există discuții referitoare la venirea pe lume a unui copil, Petre Roman fiind cel care este nerăbdător să devină din nou tată. Cu toate că deocamdată nu este însărcinată, aceasta a declarat că și-ar dori foarte mult o fetiță, iar dacă lucrurile vor merge în această direcție, atât ea, cât și Petre Roman vor fi încântați să devină din nou părinți.

“Petre îşi doreşte mai mult ca mine un al doilea copilaş! Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, a spus Silvia Chifiriuc, potrivit click.ro

Înainte de mariajul cu Silvia Chifiriuc, Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman. Din fosta căsătorie, politicianul mai are o fiică, pe Oana Roman.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Unde se vor căsători fostul principe Nicolae și Alina Binder? Cei doi au ales un loc cu o semnificație aparte pentru familia regală

Cele două ipostaze în care Oana Ioniță se simte cel mai bine

Regina Elisabeta a II-a este prima persoană care va vedea rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Care este motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete