Petre Roman, declarații surprinzătoare despre întâlnirea cu fiica și nepoata lui

Oana Roman a publicat zilele trecute imagini pe contul său de Instagram în care apărea alături de tatăl său, Petre Roman, și de fiica sa, Isabela. Supărată pe acesta, deoarece a lipsit de la petrecerea de ziua de naștere a nepoatei lui, Oana Roman a decis să lase totul în urmă și s-a împăcat cu tatăl ei.

Cei trei au petrecut câteva ore minunate împreună, iar Petre Roman a declarat că este foarte bucuros că le-a văzut după o lungă perioadă de timp și că este topit după nepoata sa.

„Toate bune și frumoase între mine și Oana. M-am întâlnit zilele trecute cu Oana și cu Isabela, a fost o bucurie să mă văd cu ele. Le iubesc pe amândouă. După nepoțica mea, mă prăpădesc de drag', a declarat Petre Roman, potrivit impact.ro.

Oana Roman a fost foarte supărată că bunicul fiicei ei a lipsit de la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a Isabelei, însă ea a precizat că sentimentele pe care i le poartă tatălui său nu pot fi alterate, motiv pentru care a decis să dea totul uitării și să se revadă cu Petre Roman.

„„Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împrejurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales', declara Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete