Personalitățile născute în Zodia Leului pe 23 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 23 iulie, daniel Radcliffe

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 23 iulie împrumută, încă, din caracteristicile Racului. Rotunjimea feței și o oarecare cumințenie, până la un punct. După care, începe impetuozitatea specifică Leului. Află ce personalități și vedete s-au născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 23 iulie
DANIEL RADCLIFFE

Actorul englez Daniel Jacob Radcliffe, născut pe 23 iulie 1989, a devenit conoscut pentru rolul lui Harry Potter. La vârsta de 11 ani, a câștigat castingul pentru rolul principal din seria de filme „Harry Potter'. Filmarea celor opt părți a durat zece ani. La un moment dat, se răspândise zvonul că, pentru ultimele două părți, vor fi folosiți alți actori. Motivul: cei deja consacrați crescuseră și erau pera maturi pentru roluri. Fie că a fost doar un zvon, fie că presiunea publică a fost pera mare – producătorii nu au făcut nici o schimbare.

Daniel Jacob Radcliffe s-a născut la Londra. Mama lui fiind evreică, Daniel este evreu, conform tradiției iudaice. Familia mamei este formată din imigranți evrei proveniți din Polonia și Rusia. Tatăl este dintr-o familie de protestanți. Întâmplător sau nu, prima școală urmată de Daniel a fost… Radcliffe School.

La 10 ani, Daniel Radcliffe a debutat în rolul lui David Coperfield, într-o producție BBC. Rolul Harry Potter i-a complicat mult viața lui Daniel la școală. Unii colegi au început să-l hărțuiască. Daniel spune că, de fapt, acei copiii nu erau răi, ar fi vrut ca el să-I bage mai mult în seamă, dar nu știau cum să procedeze. Apoi filmările în ritm intens nu i-au mai permis să ajungă la ore. Atunci, s-a procedat și în cazul lui ca în cazul altor copii actori. Au fost solicitați și plătiți ceea ce se numește „on-set tutors', adică profesori care vin să predea pe platoul de filmare, în timpul rămas liber.

După încheierea filmărilor la cea de-a opta parte din seria „Harry Potter', Daniel Redcliffe a fost imediat distribuit în „The Wooman in Black' („Femeia în negru'). Aici are rolul principal, într-un scenariu cu un tânăr avocat și o fantomă malefică. Rolurile în film n-au lipsit. Anual, câte un film. Chiar acum se află în post-producție  două filme și un serial TV. Odată instalat la New York, Daniel Redcliffe și-a îndeplinit, de asemenea, fascinația pe care o are orice actor, aceea de a juca pe Brodway.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 23 iulie
MONICA LEWINSKY

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 23 iulie, Monica Lewinsky

Monica Samille Lewinsky s-a născut pe 23 iulie 1973. A devenit cunoscută pentru afacerea „Clinton-Lewinsky', o aventură amoroasă cel puțin bizară. Din 1995 până în 1997, Lewinsky a fost stagiară la Casa Albă. Ulterior, ea a pretins că, în acest timp, a avut, pe numărate, nouă raporturi sexuale cu Președintele Bill Clinton. Inițial, Președintele a negat. Apoi a recunoscut, dând niște detalii picant-bizare. Trei lucruri s-au reținut din acest scandal. Primul, că Președintele a folosit un trabuc. Al doilea, că Președintele a mințit sub jurământ. Al treilea, că Prima Doamnă, Hillary Clinton, a fost solidară cu soțul ei pe tot parcusrsul scandalului.

Familia Monicăi provenea din Rusia și Lituania – evrei care fugiseră de Holocaust. Mama a devenit cunoscută pentru cartea pe care a scris-o sub pseudonimul Marcia Lewis: „Viața privată a celor trei tenori'. Era vorba despre cei trei tenori pe care dirijorul Zubin Mehta i-a reunit pentru prima dată într-un concert: Luciano Pavarotti, Plácido Domingo și José Carreras. S-a bârfit că autoarea a avut o avenmtură cu Plácido Domingo. Asta a făcut deliciul presei care a construit o paralelă între această aventură și cea a Monicăi cu Președintele Bill Clinton.

După ce s-a hotărât să vorbească public despre toată afacerea cu Președintele, Monica a declarat că, de fapt, a fost un abuz de putere din partea acestuia. Părerile sun împărțite. Bill Clinton era, între altele, un bărbat seducător. N-ar fi trebuit să-și folosească farmecele asupra unei tinere ușor de impresionat. Mai ales în calitate de președinte și om însurat. Dar nici nu s-a dovedit că ar fi forțat-o pe tânăra inocentă.

După toată această poveste, Monica a deveniot activistă împotriva hărțuirii pe internet.

Împlinește astăzi 45 de ani și ceea ce se poate spune cu certitudine este că arată cât se poate de bine. Lucru dovedit de această GALERIE FOTO.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 23 iulie
PHILIP SEYMOUR HOFFMAN

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 23 iulie, Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman s-a născut pe 23 iulie 1967. A fost un actor american plin de succes. A deținut un farmec masculin aparte, de care n-a fost niciodată conștient. El știa doar că niciodată nimeni nu s-a referit la el ca la un bărbat frumos. Habar n-avea ce le farmecă pe femei!

Dintre rolurile lui memorabile, cel mai memorabil rămâne rolul scriitorului Truman Capote, pentru care a fost recompensat cu un Oscar. De amenea, rămân foarte bine marcate rolurile din „Parfum de femeie', „Jocurile foamei' și „Ultimul cvartet' – cel puțin.

A fost găsit mort în apartamentul său, pe 2 februarie 2014, cu o seringă în mână. În sângele lui, un impresionant coctail de substanțe legale și ilegale: cocaină, heroină, benzodiazepină, amfetamină. În cât timp și le administrase, dacă intenționase să se sinucidă sau doar să se simtă bine – a rămas neelucidat. Pentru toți cei care l-am apreciat, fost ocazia nedorită de a experimenta furia față de cel care moare, fără să-i pese de pierderea noastră.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber