Pepe și Yasmine, ipostaze tandre din vacanță! Cei doi îndrăgostiți nu au mai ținut cont că sunt în public

Pepe a depășit perioada dificilă cauzată de divorțul prin care a trecut la sfârșitul anului trecut. Artistul a mers în vacanță alături de fetele lui, dar și de actuala iubită, iar acum cei doi îndrăgostiți se află la Cannes împreună cu câțiva prieteni, semn că relația lor este una foarte serioasă.

Pepe și Yasmine sunt pe Coasta de Azur, iar fotografiile postate de aceștia vorbesc de la sine. Cântărețul este tot numai un zâmbet, iar iubita sa și atmosfera perfectă de acolo sunt cauza principală a stării sale de bine. Dacă la începutul relației a fost ținut departe de ochii curioșilor, acum cei doi nu se mai ascuns și își manifestă dragostea ori de câte ori au ocazia.

Într-un dintre story-urile postate de interpret, iubita sa este lipită de el și îi oferă un sărut dulce și patimaș pe obraz. Pentru prima oară cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor în fața celor din jur, dar și a fanilor lor d epe rețelele de socializare.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Yasmine nu este străină de lumea bună a Bucureștiului, ea fiind un make-up artist celebru și foarte căutat. Prima oară a fost văzută în preajma lui Pepe chiar la ziua ei de naștere pe care a sărbătorit-o într-un restaurant celebru din Herăstrău.

Pepe a fost deranjat atunci când s-a aflat de relația lui, însă cu trecerea timpului lucrurile au intrat pe un făgaș normal și s-a comportat foarte natural acolo unde a mers însoțit de iubita sa.

Pepe a găsit un echilibru perfect între viața lui de acum și trecutul său. El petrece foarte mult timp cu fetițele lui. Deși divorțul de Raluca a fost un pic presărat cu mici controverse, acum cei doi au o relație decentă de dragul micuțelor lor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete