Pepe și prima sa ocupație. Vedeta a mărturisit totul

Pepe și prima sa ocupație. Vedeta a mărturisit totul

Pepe este unul dintre ei mai cunoscuți și admirați cântăreți de la noi din țară. De-a lungul timpului, el a reușit să-și construiască un nume în industria muzicală, iar succesul pieselor sale l-a ajutat să strângă numeroși fani.

Când spui Pepe nu te-ai putea gândi că el a făcut și altceva decât să cânte. Îi curge prin vene muzica, însă el și-a început viața profesională ca ospătar, vânzător de haine și de cafea, dar a și filmat la nunți și alte evenimente private. Cântărețul este o fire transparentă și nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre parcursul său profesional.

„Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine și sper ca, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios', mărturisea celebrul cântăreț în urmă cu câțiva ani.

Indiferent despre cine este vorba, fiecare dintre noi ne dorim un echilibru în viață. Din păcate, Pepe nu a reușit să găsească acest echilibru, deși avea o familie frumoasă care părea să nu se destrame niciodată. Dacă pe plan profesional, artistul se bucură de numeroase reușite, pe plan personal nu o duce foarte bine.

Dup opt ani de căsnicie, Pepe a făcut anunțul emoționant pe canalul său de Youtube prin care mărturisea că el și Raluca Pastramă o vor lua pe drumuri separate, însă vor rămâne în relații de prietenie de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

imediat după anunțul trist, lucrurile s-au precipitat un pic și părea că se va ajunge în instanță cu divorțul, însă cei doi foști parteneri au reușit să poarte o discuție normală, iar căsnicia lor se va încheia în curând la notar.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații.

Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul', acesta a fost anunțul lui Pepe pe canalul său de YouTube de acum câteva luni.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete