Pepe regretă despărțirea de Raluca Pastramă: „De fiecare dată îmi pare rău”

accesoriu Pepe

Pepe este pe val din punct de vedere profesional și de curând a scos o nouă piesă. În mod clar, divorțul complicat prin care trece a devenit o sursă de inspirație, deoarece versurile par a fi o dedicație pentru persoana iubită, poate chiar pentru Raluca.

Povestea piesei aduce în prim-plan încercările repetate și eșuate ale unui bărbat de a fi împreună cu dragostea vieții lui. Hotărât să nu o mai caute, acesta se abține cu greu să nu o sune și se luptă cu propria inimă pentru a anula distanța dintre ei.

Mulți dintre admiratorii latino-loverului au preluat mesajul piesei ca fiind, de fapt, sentimentele pe care le trăiește el acum, în plin divorț de mama fetițelor lui.

„Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon,
De fiecare dată îmi pare răuu
Şi m-am jurat să nu-ţi mai dau nici texte
Fiindcă toate sunt pretexte
Să te aud să-ți vorbesc din nou
Noaptea când nu mai am somn
Noaptea când nu mai am somn (…)
Şi vine norul mi-aduce dorul
Îmi şopteşte vezi că nu-i complet decorul
Îmi zice hai ia telefonul
Ia te așteaptă ca să îi scrii', aceste versuri sunt doar o parte din piesă.

Singurele persoane care au cu adevărat de suferit în urma unei separări sunt copiii. Astfel, fetițele Ralucăi și ale lui Pepe. Micuțele vor fi nevoite să petreacă sărbătorile alături de părinți, însă în case diferite.

„Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad. Fetele au fost confuze în primele zile, atunci când mama şi tatăl lor nu mai locuiau împreună. Nimeni nu ştia cum să le explice. Dar, mai apoi, părinții le-au convins ca așa e mai bine și că le vor iubi mereu. Fetele par să se fi împăcat cu situația, sunt din nou vesele.

Ambii părinţi îşi idolatrizează copiii. Şi, din fericire, toţi văd că nu se ceartă pe zilele de vizită, când, unde şi cum poate veni tatăl să-şi vadă fetele. Fiindcă Maria şi Rosa Alexandra stau din prima clipă a separării cu mama lor, Pepe pare să fi realizat şi el că fetele trebuie să rămână la Raluca', a declarat o sursă din anturajul cuplului pentru impact.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete