Pepe, primele declarații despre noua femeie din viața lui. „Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări”

Cântărețul Pepe și-a reluat viața amoroasă după divorțul de Raluca Pascu, femeia care i-a dăruit doi copii. Cântărețul a făcut dezvăluiri despre noua femeie din viața lui, nu este însă într-o relație, însă se vede cu cineva. 

În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca, mama fiicelor sale, au divorțat de comun acord. După o relație de ani de zile, cei doi și-au spus adio, fără să mai lase loc de vreo împăcare. Acum, cântărețul a dezvăluit că în viața lui a apărut o nouă femeie.

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele. 

Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumnezeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. 

În momentul în care conștientizez că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc', a declarat Pepe în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

De-a lungul anilor, cei doi au încercat să salveze căsnicia. Raluca Pascu a povestit acum ceva vreme că nu dorește să trăiască în trecut. Ea este de părere că divorțul de Pepe a fost cea mai bună decizie, dar și cea mai grea.

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și sta să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine', a declarat Raluca Pastramă la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete