Pepe păstrează amintirile cu Raluca Pastramă după divorț

Săptămâna aceasta Pepe și Raluca Pastramă și-au încheiat în mod oficial mariajul ce a durat opt ani. Dacă familia și apropiații sperau totuși la o împăcare, în cele din urmă, după multe discuții, ba chiar și dispute făcute publice, cei doi au divorțat la notar.

Pepe a făcut anunțul despărțirii lor pe canalul său de Youtube, unde a declarat că își dorește ca relația dintre ei să fie una strânsă de dragul celor două fetițe. Imediat după divorț, Raluca Pastramă a șters de pe conturile sale de socializare toate pozele în care apărea cu fostul soț. Același lucru nu se poate spune și despre Pepe, iar dovada o fac chiar fotografiile care sunt încă pe profilul lui de Instagram.

Motivele pot varia, poate Pepe speră într-o împăcare sau pur și simplu, nu poate șterge cu ușurință momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună. Potrivit spynews.ro, imediat după divorț, Pepe a făcut primele declarații. Artistul s-a arătat mulțumit de felul în care au decurs lucrurile și că a ajuns la un numitor comun cu fosta soție în ceea ce le privește pe fete. Ambii au demonstrat că sunt persoane mature și asumate.

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!', le-a spus Pepe paparazzilor Spynews.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete