Pepe păstrează amintirile cu Raluca Pastramă după divorț

Pepe păstrează amintirile cu Raluca Pastramă după divorț

Săptămâna aceasta Pepe și Raluca Pastramă și-au încheiat în mod oficial mariajul ce a durat opt ani. Dacă familia și apropiații sperau totuși la o împăcare, în cele din urmă, după multe discuții, ba chiar și dispute făcute publice, cei doi au divorțat la notar.

Pepe a făcut anunțul despărțirii lor pe canalul său de Youtube, unde a declarat că își dorește ca relația dintre ei să fie una strânsă de dragul celor două fetițe. Imediat după divorț, Raluca Pastramă a șters de pe conturile sale de socializare toate pozele în care apărea cu fostul soț. Același lucru nu se poate spune și despre Pepe, iar dovada o fac chiar fotografiile care sunt încă pe profilul lui de Instagram.

Motivele pot varia, poate Pepe speră într-o împăcare sau pur și simplu, nu poate șterge cu ușurință momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună. Potrivit spynews.ro, imediat după divorț, Pepe a făcut primele declarații. Artistul s-a arătat mulțumit de felul în care au decurs lucrurile și că a ajuns la un numitor comun cu fosta soție în ceea ce le privește pe fete. Ambii au demonstrat că sunt persoane mature și asumate.

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!', le-a spus Pepe paparazzilor Spynews.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete