Pepe luptă pentru fetițele lui! La ce este dispus să renunțe?

Pepe și Raluca duc negocieri strânse în partajul bunurilor dobândite în urma căsătoriei lor. Acum ceva vreme, cântărețul a cumpărat de la părinții Ralucăi un imobil în care se află o grădiniță privată. Nici unul dintre ei nu vor să cedeze această proprietate.

Pepe își dorește foarte mult custodia fetelor, astfel că el este dispus să renunțe șa grădiniță și la un autoturism în valoare de 70.000 de euro. Acest „schimb' nu este deloc pe placul Ralucăi, iar artistul ar fi convocat consiliul AGA și ar fi demis-o pe Raluca din funcția de manager. Mai mult de atât, aceasta ar trebui să plătească lunar ratele la bancă.

Lupta este una aprigă pentru că Raluca nu vrea să renunțe sub nici o formă și ar fi acționat în instanță. Ea nu vrea să dea curs solicitărilor lui Pepe, deși acesta ar încerca să o intimideze.

De ce vrea Pepe grădinița?

Unicul asociat și administrator al imobilului este Raluca Pastramă. Pepe nu apare în actele grădiniței, singurul motiv pentru care o vrea este că artistul ar fi cumpărat-o de la părinții soției lui și consideră că are dreptul la o parte din această achiziție. El susține că ar fi luat un credit de 200.000 de euro și ar fi amenajat-o cu încă 400.000 de euro. Deși investițiile au fost majore, ei nu au avut decât pierderi. Grădinița nu a funcționat în primul an, iar în ultima perioadă pierderile au fost imense.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete