Pepe, imagini emoționante alături de cei trei copii: „Eu trăiesc pentru familia mea și sunt extrem de fericit”

Pepe a filmat alături de cei trei copii ai săi un videoclip pentru piesa cea nouă. În clip apare și soția artistului, Yasmine Ody.

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody și împreună au un băiețel. Chiar dacă nu mai este împreună cu mama fetițelor, cântărețul are o relație foarte apropiată cu Rosa și Maria.

Recent, Pepe a lansat melodia care se numește „Familia mea', iar în videoclip apar și cei trei copii ai săi. La un moment dat, fiica cea mare a artistului, Maria, a început să lăcrimeze din cauza emoțiilor, iar soția tatălui ei i-a șters lacrimile.

„Este o piesă cu și despre familia mea. Cred că ar trebui să atingă la suflet orice om care își iubește sincer familia și care vrea să transmită un mesaj de dragoste în această perioadă frumoasă. De multe ori, poate ți-e greu să îi spui mamei, tatei, copiilor, soției un «te iubesc» sincer și pur, iar melodia asta e o dedicație. Am făcut-o din suflet', a spus Pepe.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Pepe a vorbit despre familia lui. „Eu trăiesc pentru familia mea și sunt extrem de fericit și împlinit. Sunt fericit! Mi s-a schimbat viața. M-am tuns de când am băiat. Din iunie m-am tuns și m-am obișnuit. Îmi doream să mă tund. În clip apare toate familia mea. Maria e la cor în momentul acesta. Rosa este acasă și se uită acum la noi. Ea studiază la pian. Așa mulțumire sufletească nici că se putea. De sărbători suntem în familie', a declarat Pepe la PRO TV.

pepe-si-copiii-sai-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Pepe are trei copii

Invitat recent în emisiunea lui Dan Capatos, Pepe a povestit cu zâmbetul pe buze despre viața lui personală. Recunoaște că nu îi e ușor de când a devenit tată de băiat, nu prea mai are timp liber, dar e cu adevărat împlinit. „E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r. – să fii tată de băiat sau de fată). (…) Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele. Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei. (…) Și mâine am concert online', a declarat Pepe la „Xtra Night Show', potrivit spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete