Pepe are dovezi că Raluca l-a înșelat. Acesta îl cunoaște pe amantul ei

Raluca Pașcu și Pepe

Un prieten din anturajul celor doi a dezvăluit că Raluca Pascu își înșela soțul încă din 2019. Acesta a mărturisit că Pepe ar fi descoperit relația extraconjugală a soției sale și, ulterior, a început să caute dovezi despre povestea de dragoste pe care o avea Raluca în timpul căsniciei lor.

Pepe a știut că Raluca a început o relație cu cu un milionar din Qatar, care se află în România de ceva timp. Înainte de a anunța divorțul, cântărețul a strâns dovezi despre soția și amantul acesteia, pe care artistul se pare că îl cunoaște, conform sursei care a preferat să vorbească sub anonimat.

„Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp, el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!', a dezvăluit sursa din anturajul fostului cuplu pentru playtech.ro

Pepe a anunțat că va fi un divorț pașnic și a declarat că Raluca a fost cea care a cerut divorțul, însă lucrurile au degenarat și acesta scoate așii din mânecă pentru a se răzbuna. El nu iartă infidelitatea, au mai declarat și alte persoane din anturajul lui.

„Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încrederea. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit, însă, a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze', au declarat și alte surse pentru playtech.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete