Pentru ce sumă cântă Eva Kiss în Danemarca: cântăreața și soțul ei locuiesc în Copenhaga

Eva Kiss a părăsit pentru totdeauna România imediat după revoluție. Și-a luat cele două fiice și a părăsit țara în 1990. Au plecat în Danemarca unde soțul artistei, muzicianul Constantin Radu se stabilise deja de câțiva ani. În Copenhaga cei doi și-au creat un studio în propria casă, au cântat împreună în toți acești ani, ba chiar au fost invitați să țină un recital în fața membrilor familiei regale daneze.

 

Eva Kiss s-a lansat la concursul de mare succes în acei ani, Steaua fără nume, iar apoi vocea ei a fost apreciată oriunde a cântat în țară sau în străinătate. Românii încă își amintesc melodiile cu care făcea furori în anii 80: “Să alergăm prin ploaie”, “Puterea dragostei” sau “Tăcutele iubiri”.

În anii 80, Eva Kiss se căsătorește cu unul din membrii formației Roșu și Negru, Constantin Radu, multiinstrumentist care încă de pe vremea aceea avea câteva contracte în străinătate. Pentru că regimul politic din România devenise irespirabil, soţul său – Constantin Radu, a decis să rămână în Danemarca, la finalul unui turneu.

Imediat după Revoluție îl urmează în Danemarca și Eva Kiss, deși cariera ei în țară era înfloritoare fiind foarte apreciată de public. La Copenhaga, cei doi pun bazele unui studio de înregistrări, acasă, producând chiar şi un disc, iar concertele lor au ajuns până în faţa familiei regale daneze.

Pe un site danez Eva Kiss și soțul ei sunt prezentați astfel:

EVA, cântă de la 13 ani când a debutat în prima sa emisiune TV. În anii care au urmat, ea a atins statutul de star. A cântat la festivaluri și evenimente internaționale importante. CONSTANTIN este un muzician care stăpânește instrumente precum: pian, chitară, trompetă, harpă  și multe altele. De asemenea, este un cântăreț cu o voce deosebită. Cântă în limba: daneză, engleză, italiană, franceză, germană, latină, română și maghiară.

Prețul: Între 5600 – 10.000 Koroane daneze (750 Euro – 1350 Euro)

Cel mai mare hobby al artistei

Când nu cântă și nu are concerte, Eva Kiss are o preocupare mai puțin obișnuită: paietează.

“Marele meu hobby: Îmi place să paietez. Orice rochie sau bluză primește o altă viața cu câteva paiete pe ea.”

Foto: Facebook

Citeste și:

Despărțirea momentului: Monica Gabor și Mr. Pink nu mai formează un cuplu. Iată prima declarație oficială: „Da, e adevărat'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete