Penelope Cruz, apariție senzațională la 47 de ani pe platoul de filmare de la „L’IMMENSITA”

Penelope Cruz joacă rolul Clarei, o mamă care este personajul central al peliculei „L’immensita'. Filmările au început în această vară și au loc la Roma. Regizorul este Emanuele Crialese, iar scenariul este scris alături de Francesca Manieri și Vittorio Moroni.

Potrivit criticilor, filmul acesta o portretizare intimă a unei familii din anii 1970, reprezentând societatea italiană într-un moment de cotitură.

Penelope Cruz a fost surprinsă într-o pauză de filmare când mângâia un cățel. Ea purta o rochie superbă mov, cu paiete și mâneci bufante specific anilor ’70, atunci când are loc acțiunea filmului. Coafura este una de tip bob și îi scoate în evidență trăsăturile frumoase.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Actrița a declarat că era nerăbdătoare să înceapă filmările și să dea viața personajului de care este complet îndrăgostită. Mai mult decât atât, ea a mărturisit că este o admiratoare a regizorului Emanuele Crialese.

„` L’immensita`este povestea unei afecțiuni simbiotice, cea dintre Clara și copiii ei, în decorul orașului Roma din anii ’70, o lume suspendată între cartierele pe cale să se construiască și emisiunile de televiziune încă alb-negru, noi realizări sociale și vechi modele familiale ' , a declarat Emanuele Crialese pentru Variety .

Regizorul „Respiro' a mărturisit că personajul pe care îl interpretează Penelope Cruz scoate în evidență „un arhetip care poate prinde forma doar prin întâlnirea artistică și umană cu sensibilitatea unei mari actrițe precum Penelope Cruz'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete