Pe cine nu ar mai chema niciodata Măruță în emisiune?

Astăzi este motiv de sărbătoare La Măruță. Emisiunea sărbătorește 13 ani și Cătălin Măruță dă din casă.

Acesta a filmat un videoclip pe care l-a pus pe pagina oficială de Facebook a emisiunii în care declară că dacă ar da timpul înapoi foarte multe ediții de acum 5-6 ani nu le-ar mai face, chiar dacă acest lucru ar însemna rating scăzut.

Prezentatorul povestește cum a reușit să atragă o audiență extrem de mare în urma unor povești care s-au întins pe două săptămâni. Protagoniștii poveștii care a ținut emisiunea în topul preferințelor telespectatorilor sunt doi maneliști celebri, însă Măruță nu le-a dezvăluit numele.

„Toți facem lucruri pe care le regretăm'

Momentul în care mini-telenovela de la emisiunea La Măruță s-a terminat, a scăzut și audiența. A scăzut drastic și astfel producătorii au primit o lecție.

„Publicul nu venea pentru emisiune, venea pentru cei doi. Iar publicul care era al emisiunii era dezamăgit că-i vedea pe cei doi la noi la emisiune', a declarat Cătălin Măruță.

„Am învățat din greșeli. Asta a fost o experiență pe care n-aș mai repeta-o. N-aș mai repeta-o pentru că a fost un succes pe moment care a necesitat foarte mult sacrificiu în lunile următoare să pot să recuperez publicul', a continuat soțul Andrei.

Cătălin Măruța a mărturisit că devine nervos în momentul în care el vorbește cu invitatul ceva în emisiune, însă mesajul este interpretat de telespectator în mod greșit. Acest lucru s-a întâmplat când l-a avut invitat pe doctorul Mihail care a vrut să demostreze că suplimentele alimentare sunt „apă de ploaie'.

Acesta în mod ironic, i-a zis lui Măruță „uite vezi soluția asta? asta vindecă toate bolile de din lume'. În urma acestei întâlniri, pe pagina de Facebook a emisiunii, au apărut numeroase mesaje cu solicitări ale soluției „miraculoase'.

Măruță a declarat că nu-l deranjează mesajele critice ale oamenilor, însă dacă sunt însoțite de argumente pertinente pentru el reprezintă un plus valoare adus emisiunii.

Caută cel mai urâcios telespectator

Prezentatorul a spus că ar vrea să stea față în față cu cel mai hater telespectator. Ar vrea să discute cu el o oră și să vadă dacă în urma discuției acesta rămâne la fel de ferm pe poziție.

„Eu sunt liniștit sufletește, mulțumit cu lucrurile pe care le-am făcut, niciodată nu am mințit oamenii de acasă, nu am făcut lucruri care nu sunt adevărate. Nu am fost falși, prefăcuți.'

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro