Pavel Stratan va fi bunic? De ce vrea Cleopatra Stratan să facă nuntă?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit și au oferit detalii inedite despre viitoarea lor viață împreună. Aceștia postează des imagini cu ei pe rețelele de socializare, iar ultimele lor declarații referitoare la nuntă, i-au făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva este însărcinată cea care îl căuta pe Ghiță acum 15 ani.

De curând, cei doi tineri îndrăgostiți au spus că nunta ar putea avea loc în anul 2021 dacă măsurile impuse de autorități în ceea ce privește pandemia de coronavirus se vor relaxa.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!', a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Mai mult de atât, Cleopatra apare pe contul ei de Instagram purtând ținute mai largi și mai lejere care au condus la zvonuri legate de o posibilă sarcină. Pentru a lămuri aceste lucruri, ea și Edward Sanda au declarat că îți doresc un copil, însă nu au de gând să devină părinți în următorii cinci ani.

Frumoasa moldoveancă în vârstă de 18 ani se află la prima relație amoroasă. Ea a declarat că îți dorește să fie și ultima pentru că Edward Sanda reprezintă tot ceea ce a căutat ea la un bărbat care să-i fie alături.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă. Prima dată, ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine', a declarat Cleopatra Stratan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete