Pavel Stratan dă din casă. Cum se înțelege cu ginerele său: „Să-i spun cum văd eu lucrurile și să influențez”

Pavel Stratan a devenit vara aceasta socru mic. Fiica sa, în vârstă de 19 ani, Cleopatra Stratan s-a căsătorit cu Edward Sanda. Cei doi își continuă povestea de dragoste în calitate de soț și soție.

Pavel Stratan a vorbit deschis despre relația sa cu Edward Sanda și a oferit câteva detalii pe care nimeni nu le-a știut până acum.

„Câteodată, părinții fac greșeala asta. Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică. Toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. Atâta încredere am avut în ea, încât, în momentele acelea, nu trebuia să îi spun ceva ca s-o influențez. La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam.

Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit când o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. M-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei. Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie.

Dar când se întâmplă lucrul ăsta (cununia) contează mai puțin. N-am avut nicio reținere. Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra. Totodată, mă temeam să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile și s-o influențez', a dezvăluit Pavel Stratan, potrivit Cancan.

Edward Sanda se înțelege foarte bine cu mama Cleopatrei, lăudându-i talentele culinare. Ba chiar mai mult decât atât, acesta a învățat să facă prăjituri de la soacra sa, deoarece este pasionată de dulciuri. Pe de altă parte, Cleopatra Stratan și-a lăudat soacra pentru cele mai bune sarmale pe care le-a mâncat vreodată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete