Paula Seling, mesaj dur în mediul online: „E în regulă că nu sunt prietenă cu inconștienți”

Paula Seling

De ceva vreme încoace, artista Paula Seling (41 de ani) s-a dedicat unui stil de viață benefic atât ei, cât și mediului nostru înconjurător.

Profund marcată de incendiile ce au loc în prezent în Australia, cântăreața a publicat un mesaj dur în mediul online.

Cel mai recent bilanț al incendiilor din Australia vorbește despre cel puțin 19 morți și 29 de dispăruți, potrivit Digi24. De asemenea, 1.400 de case și cinci milioane de hectare de vegetație au fost distruse de flăcări.

Sute de focare ard în continuare și unele noi se aprind mereu. În plus, 500 de milioane de animale au murit, un număr care a șocat întreaga lume. Riscul încă este prezent, deoarece vremea secetoasă și caniculară favorizează incendiile.

Paula Seling, mesaj dur în mediul online: „E în regulă că nu sunt prietenă cu inconștienți”

„Sunt un om care încearcă să reducă emisiile de carbon. Nu mănânc animale, nu port piele sau blănuri, încerc să consum și să promovez produsele locale. 

Am investit în panouri solare și încerc să găsesc soluții pentru reducerea deșeurilor de orice fel. Merg la cumpărături cu plasele mele. Vânzătoarele de la raft mă consideră deja nebună – „haideți doamnă, pentru câteva pungi …” 

Din iubire pentru planetă și pentru animale. Scriu ca nebuna că artificiile nu sunt ok. Unii râd de mine.

Am scris, nu demult, că lampioanele urcă, apoi coboară și provoacă incendii.

NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU DORINȚE CARE SE ÎMPLINESC, IDEALURI ȘI ALTELE. SUNT NIȘTE TÂMPENII. 

Mulți mi-au dat unfollow și mă bucur. E în regulă că nu sunt prietenă cu inconștienți.

Știu, e neplăcut să vezi că cineva îți spune că greșești, dar cere o tărie și o noblețe să înțelegi că ai greșit și să faci ceva în legătură cu asta.

Cum oare mă simt eu și mulți alții ce simt ca mine, acum, când văd nenorocirile din Australia? Sau cele de la grădina zoologică aprinsă de LAMPIOANE? 

Am avut acces la informații, parțial înțeleg ce greșim și mă simt datoare să spun despre asta, însă sunt prea puțini cei cărora le pasă. 

(…)

Pentru că știu că urlu de multă vreme și prea puțini mă ascultă. Și ca mine sunt mulți.

Mulți pe care lumea îi consideră că exagerează, prea puțini comparativ cu cei ce rămân scufundați, comod, în obiceiurile lor ce nu au nicio logică, dar care fac atât de mult rău naturii și animalelor. 

Din păcate, realitatea e mult mai gravă decât se prezintă în presa. Ce primăvară frumoasă, azi, 3 ianuarie … 

Peste 50 de ani, dezechilibrul creat de încălzirea globală va fi uriaș. Noi nu vom mai fi, dar vor fi copiii noștri. Stăm cu capul în nisip … Noapte bună!”

De aproape 15 ani, artista Paula Seling (40 de ani) este căsătorită cu inginerul Radu Bucura, perechea cunoscându-se încă din adolescență.

Foto: Instagram

Citește și:

Corina Dănilă și tatăl fiicei sale s-au despărțit în urmă cu 10 ani! Cu cine formează Norris Măgeanu un cuplu în prezent? Este o cunoscută jucătoare de tenis

Îți mai amintești cum arăta Olivia Steer la începutul carierei în jurnalism? Prezenta știrile dimineții alături de Mihai Dedu!

Mesajul Irinei Rimes după ce a fost operată de urgență în ultima zi a anului 2019: „Umflată la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete