Patrizia Paglieri, oprită de poliție în Turcia

Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri, fosta jurată a emisiunii Master Chef, este, alături de fiul ei, Franci, una dintre participantele la competiția Asia Express. Experiența este una plină de imprevizibil. Nu o dată, cei doi au fost opriți de poliție pentru a da explicații.

Ce am observat este că turcii au o frică de poliție incredibilă, iar noi am avut lipici la poliție. Ne-a oprit de foarte multe ori. Într-o seară, căutând cazare, am crezut că am găsit pe cineva care vrea să ne ajute, când de fapt el a chemat poliția ca să plecăm de acolo. Și cu banii e greu, dar uneori mă mai plâng în fața patiseriilor în speranța că o să primesc ceva', a adăugat cunoscutul chef.

O zi în Asia Express, cât un an la București

Porniți pe Drumul Împăraților, cei doi au fost nevoiți să renunțe la multe lucruri, chiar și la câteva ore de somn. „O zi în Asia Express este cât un an la București. Seara, la culcare, nu apucăm să povestim despre tot ce am făcut de-a lungul zilei pentru că se întâmplă prea multe, iar noi cădem lați de oboseală. Somnul e o mare problema aici, cu 4-5 ore dormite pe noapte eu mă descurc foarte greu', a mărturisit Patrizia.

Trecerea de la un stil de viață la altul se simte imediat. Obișnuit cu o viață comodă în capitală, Franci recunoaște că acasă este cel mai bine. „Asia Express te face să îți dai seama cât de norocos ești acasă', a spus acesta. Completarea din partea mamei nu a întârziat să apară. „Mă bucur că și tu ai ajuns la concluzia asta. Eu ți-am zis de atâtea ori!'.

Emisiunea Asia Express – Pe Drumul Împăraților va fi difuzată la Antena 1 din toamnă. Momentan, echipelele participante sunt în focurile competiției. După Tucia, acestea vor ajunge în Georgia, apoi Azerbadjan, urmate de alte destinații-surpriză.

Citește și: Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a Mioarei Roman

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete