Patrizia Paglieri, mărturisiri cutremurătoare despre tatăl fiului său: „Te omor”

Este tot timpul o fire pozitivă, are multă energie și pare că indiferent de situație lucrurile îi merg întotdeauna perfect, dar puțini știu drama celebrei Patrizia Paglieri.

Patrizia Paglieri, celebră pentru preparatele sale, aceasta fiind unul dintre cei mai talentați bucătari, încearcă să își păstreze optimismul și să privească sper viitor, chiar dacă în trecut aceasta a avut parte de experiențe deloc plăcute, mai ales cu fostul soț.

Recent, celebrul Chef a fost invitată în emisiunea online „În oglindă', moderată de jurnalistul Mihai Ghiță, unde a vorbit despre cum a avut loc despărțirea de tatăl lui Francesco. Aceasta l-a părăsit după patru ani de căsnicie, însă bărbatul a acceptat cu greu ruptura și chiar a amenințat-o cu un pistol. Ajunsă în România, părinții săi nu au fost de acord cu situația în care se afla, mai ales că era însărcinată.

„Am regretat deja în luna de miere, nu era locul meu. Și o dată a uitat de ziua mea, și mi-am zis că dacă după patru ani a uitat de ziua mea, îți dai seama peste 10. Atunci i-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors. Am decis să-l fac singură.

Părinții mei mi-au spus: Patrizia suntem moderni, dar nici chiar așa. Și m-am dus să stau cu o doamnă italiană, cu o batantă italiană și mi-a spus că sunt probleme în casă. Așa că m-am dus cu Francesco`o săptămână la mare și era perfect, așa că nu m-am mai întors.

Și m-a amenințat cu pistolul: Dacă nu te reîntorci acasă, te omor', a spus Patrizia în podcastul „În oglindă', scrie Libertatea.

Inițial, fostul soț și-ar fi recunoscut băiatul, însă după ce s-a născut nu a mai vrut. În prezent, fiul vedetei nu-și dorește să-l cunoască.

„A recunoscut copilul imediat după ce l-am născut, dar după aceea nu a mai vrut. Greșeala cea mai mare a mea a fost că nu am acceptat să fac înseminare și să nu fac un copil singură. Nu s-a întâlnit niciodată cu tatăl lui', a mai spus Patrizia Paglieri.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete