Patrick Dempsey, motivul pentru care a părăsit serialul „Anatomia lui Grey” acum 8 ani

Timp de 11 sezoane, a fost unul dintre cei mai faimoși doctori din lume, dar în 2015, a lăsat în urmă rolul Dr. Derek Shepherd și a frânt inimile a mii de telespectatori. Ceea ce oamenii nu știau la acel moment era că Patrick Dempsey luase această decizie din dragoste.

Munca lui ocupa o mare parte din viața lui, iar singura modalitate de a-și recupera soția, Jillian Fink, a fost să-și pună ordine în priorități și să-și pună familia pe primul loc. Patrick și Jillian au reparat lucrurile, au anulat despărțirea și sunt încă împreună.

În 1994, Patrick Dempsey și-a făcut o programare la un salon de înfrumusețare din Los Angeles numit Delux. Stilista și proprietara salonului, Jillian Fink, s-a gândit că trebuie să fie o glumă, deoarece una dintre angajate era cam glumeță.

„Toate persoanele pe care le programase erau nume de celebrități din anii ’80, precum Molly Ringwald”, a povestit Jilian Fink.

Actorul avea 28 de ani la acea vreme și atinsese deja o anumită popularitate, datorită rolurilor sale din Can’t Buy Me Love și Loverboy, printre alte titluri. Când actorul a deschis ușa, stilistului nu i-a venit să creadă.

„Am fost șocată. Dar, în același timp, am fost fericită pentru că era atât de drăguț”, a recunoscut Jillian ani mai târziu, scrie Bright Side.

Situația era cel puțin complexă, deoarece ea era într-o relație, iar el își încheia prima căsătorie cu Rocky Parker, o actriță cu 26 de ani mai în vârstă decât el.

Patrick Dempsey ar fi putut să se ducă o singură dată și să nu se mai întoarcă niciodată, dar a continuat să viziteze salonul pentru mult timp. După propria sa mărturisire, „a mai durat încă trei ani de tunsori ocazionale și glume inofensive”. Dar a simțit o anumită legătură, deoarece mulți ani mai târziu a spus că „ea flirta mereu”, ceea ce Jillian a susținut că era o minciună.

În 1997, după divorțul lui Patrick, unul dintre prietenii săi i-a spus actorului că Jillian se despărțise, așa că a decis să o sune. Prima întâlnire a părut desprinsă parcă dintr-un film de dragoste, actorul i-a gătit paste la el acasă. Dragostea lor a fost atât de fulminantă și copleșitoare încât în trei luni locuiau împreună, iar doi ani mai târziu, în 1999, s-au căsătorit.

Cuplul a avut o ceremonie intimă la o fermă din Maine, care aparținea familiei actorului.

„El a văzut-o și a început să plângă”, a povestit Kristen Mason, sora și partenera de afaceri a miresei, mai scrie sursa citată anterior.

După ce s-au căsătorit, cariera amândurora a luat avânt. Jillian, care își vânduse salonul Delux în 1998, a început să își facă propriile produse cosmetice. Ea a făcut un salt major atunci când a creat un ruj pentru filmările la Charlie’s Angels în 2000, motivată de prietena ei Drew Barrymore.

În ceea ce-l privește pe Patrick Dempsey, care trecuse de câțiva ani printr-o perioadă de criză în ceea ce privește munca și popularitatea, el și-a revenit în 2000 cu rolul detectivului Mark Kincaid în Scream 3, un film din populara franciză horror.

Cu ambele cariere înfloritoare, ea în industria cosmetică și el în industria cinematografică, au decis să-și mărească familia. În 2002, au primit-o pe Talula, fiica lor cea mare, iar în 2007, pe gemenii Sullivan și Darby. Patrick a vorbit despre rolul său de tată în urmă cu câțiva ani: “Sunt în mod constant uimit de perspicacitatea și observațiile lor. Este fascinant și distractiv să vin cu răspunsuri la întrebările lor”.

În ciuda legăturii lor puternice, cuplul a început să se confrunte cu unele probleme de-a lungul anilor. Dempsey părea să nu mai aibă timp să se dedice familiei sale. În 2004, actorul a început să facă curse de mașini la nivel profesionist și, în paralel, și-a continuat cariera de actor, fiind unul dintre protagoniștii principali ai serialului Grey’s Anatomy.

În 2015, Dempsey se afla în Daytona Beach pentru o cursă de 24 de ore când Jillian a cerut divorțul. La momentul respectiv, fiica lor cea mare avea 12 ani, iar gemenii lor urmau să împlinească 8 ani. “Cu o analiză atentă și respect reciproc, am decis să punem capăt căsniciei noastre”, se arată în declarația oficială a cuplului.

În lunile care au urmat anunțului, în ciuda zvonurilor, au participat la consiliere de cuplu pentru a încerca să salveze căsnicia.

LA Premiere of “Disenchanted”SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Jill și cu mine am decis că este timpul să lucrăm la problemele noastre și să ne îmbunătățim. Am vrut să fim modele pentru copiii noștri, de genul: Bine, dacă aveți neînțelegeri, le puteți rezolva.”

În 2016, au anulat divorțul și s-au împăcat. Actorul a fost nevoit să ia o decizie radicală pentru a-și recâștiga soția. În 2015, el a părăsit rolul lui Derek Shepherd din Anatomia lui Grey, ceea ce a lăsat mii de fani cu inima frântă. În plus, a încetat să mai concureze la curse de mașini și și-a păstrat doar poziția de proprietar al echipei de curse.

Datorită terapiei, Patrick Dempsey a înțeles că familia sa trebuie să fie o prioritate și că timpul de calitate cu soția și copiii săi este foarte important.

„Am devenit frustrat de lipsa de calitate a experiențelor din viața mea. Am vrut să ajung la acel nivel mai profund și nu doar să ocolesc suprafața”, a mai spus celebrul actor în urmă cu ceva timp.

În cele din urmă s-au împăcat, dar nu au încetat să lucreze la relația lor.

„Trebuie să comunici, să rămâi deschis și să nu devii indolent”, a spus actorul, care a decis să-și deschidă inima și să vorbească despre ceea ce îi menține căsnicia puternică. El a subliniat chiar și importanța de a ieși doar ei doi, în ciuda dificultății de a crește trei copii.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete