Pastila Covid-19 este „o armă mai bună decât vaccinul”. Va revoluționa protecția noastră împotriva virusurilor

Un „vaccin într-o pastilă” promite să revoluționeze arsenalul Covid-19. Tratamentul împotriva virusului declanșează un răspuns imunitar eficient în nas și în gât, prima noastră linie de apărare împotriva virusului.

Datele recente ale testelor arată că medicamentul poate oferi imunitate până la un an și poate fi folosit împotriva mai multor variante. Experții au declarat că aceasta ar putea fi prima care oferă imunitate „sterilizantă”, împiedicând o persoană să mai contracteze virusul, scrie The Sun.

De asemenea, ei speră că pilula, produsă de firma americană Vaxart, ar putea fi mult mai eficientă în ceea ce privește oprirea răspândirii virusului. Sunt planificate teste mai ample, iar tableta ar putea fi introdusă pe piață la sfârșitul anului 2023.

Covid-19 în România

La 19 iulie, în România s-au înregistrat 7.659 de cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19. Ministerul Sănătății a anunțat, potrivit Știrile Pro TV, că 1.551 dintre cazurile noi provin de la pacienți care s-au reinfectat după 90 de zile.

Din nefericire, din 2.204 de persoane internate, 375 sunt minori. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9 decese, 4 persoane fiind nevaccinate și 5 vaccinate.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri