Paste vegetariene

Paste vegetariene
Timp de gatit: 20 min., 400 calorii per portie; 11 g grasimi; 2 g nesaturate; Cost: aprox. 12,5 lei

Ingrediente:

  • 2 ardei iuti, curatati de seminte si tocati marunt
  • 250 g spanac, proaspat sau congelat
  • 1 lamaie, coaja rasa si zeama
  • 350 g paste penne
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingurita boabe de coriandru, sfaramate
  • 2 vinete, taiate cuburi

Mod de preparare:

1. Fierbe pastele in apa cu sare, conform indicatiilor inscrise pe ambalaj. Intr-un vas larg, neaderent, incin-ge uleiul de masline, apoi adauga vanata si prajeste-o la foc potrivit timp de 10 minute, amestecand pana cand se rumeneste uniform.

2. Adauga usturoiul, chilli si coriandrul si prajeste timp de 1-2 minute. Adauga spanacul, tine pe foc pana cand se inmoaie si apoi adauga zeama si coaja rasa de lamaie.

3. Scurge pastele de apa si pastreaza deoparte 1 lingura din aceasta apa. Pune din nou pastele impreuna cu apa pastrata deoparte in acelasi vas in care au fiert si adauga amestecul cu vanata; amesteca si serveste imediat.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste