Participa la intalnirea Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu!

Participa la intalnirea Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu!

In contextul societatii de azi, in care exista o serie intreaga de influente mai mult sau mai putin benefice provenite din lumea „exterioara” familiei – mass-media, colegi, prieteni, etc – sunt in continuare parintii modele pentru adolescenti?

Auzim tot mai multi parinti spunand despre copilul lor adolescent: „nu ma mai asculta”, „nu vrea sa faca ce ii spun”, „ nu ne mai intelegem”! Cum pot parintii sa ramana un reper la care sa se raporteze copiii, pastrand totodata limita dintre autoritate si libertate?

Cum pot proceda cand tot ce este exterior familiei devine mai interesant si mai atractiv pentru adolescent dacat modelul familiei si prin urmare mai tentant si „firesc” de adoptat?

Cum pot reusi sa se faca ascultati, iar sfaturile lor sa ramana un reper pentru copii chiar si in perioada adolescentei?

Vino miercuri, 21 noiembrie, ora 18.30, la evenimentul Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu sa discutam impreuna cu doamna psiholog despre toate acestea si multe alte aspecte care tin de relatia parinte-copil adolescent.

Posteaza un comentariu aici, iar raspunsul tau iti poate aduce una dintre cele 50 de invitatii disponibile! Pentru a participa la acest concurs trebuie sa ai cont pe site ul Avantaje!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Psihologie