Paris Hilton va avea 10 rochii la nunta sa: „Nu sunt deloc o Bridezilla”

Nunta lui Paris Hilton va fi epică! Marți, moștenitoarea imperiului Hilton, în vârstă de 40 de ani, a apărut la The Tonight Show și a împărtășit câteva detalii despre marile sale planuri de nuntă.

Hilton este logodită cu Carter Reum și i-a spus gazdei Jimmy Fallon că organizarea nunții a fost „foarte stresantă' până acum și că presiunea poate proveni și din cauza așteptărilor mari pe care le are.

„Va fi ca o aventură de trei zile. Avem multe lucruri organizate', a spus ea, menționând că, deocamdată, singurul lucru pe care l-a făcut până acum este să-și aleagă rochia de mireasă. Deși Hilton a insistat că „nu este deloc o bridezilla', ea a dezvăluit că nu va avea doar o rochie pentru întregul eveniment.

„O mulțime de rochii, probabil 10. Îmi plac schimbările de ținute', a continuat ea, glumind că logodnicul ei, de asemenea, de 40 de ani, probabil nu va avea mai multe ținute pentru că „nu este atât de preocupat de acest aspect ca mine'.

Hilton i-a mai spus lui Fallon că, în ciuda stresului cu pregătirile pentru ziua cea mare, așteaptă cu nerăbdare să le prezinte fanilor următoarele documentare difuzate într-o serie de programe Peacock, Paris in Love. Nunta ei cu Reum va fi filmată pentru serial.

Potrivit unui comunicat de presă, seria – intitulată Paris In Love – va prezenta pregătirile perechii, precum și „marea zi în sine'.

Comunicatul continuă să promită că „telespectatorii vor participa la o aventură distractivă și emoțională și vor putea observa o latură personală a lui Paris pe care doar cei mai apropiați prieteni și familia ei o pot vedea'.

„Documentarul meu, This Is Paris, s-a încheiat într-un mod în care, știi, a fost uimitor, dar am vrut ca fanii mei să vadă că mi-am găsit prințul fermecător și sfârșitul basmului meu fericit', a explicat moștenitoarea imperiului Hilton.

Logodna dintre Paris Hilton și Carter Reum a avut loc pe 13 februarie, în timp ce își aniversau zilele de naștere. Inelul pe care i l-a oferit are un design unic și a fost a fost proiectat de bijutierul Jean Dousset: stră-strănepotul celebrului bijutier francez Louis Cartier.

Hilton așteaptă cu nerăbdare să întemeieze o familie cu Reum. Deși s-a zvonit că ar fi însărcinată deja, modelul a negat această informație și a zis că nu este însărcinată „încă' dar „abia așteaptă să aibă copii în 2022' după nunta ei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete