Paris Hilton, în lacrimi: „Cuvintele nu pot exprima durerea”

Paris Hilton și-a numit câinele „mai mult decât un animal de companie; a fost o familie pentru mine, un prieten loial care a fost întotdeauna alături de mine prin fiecare întorsătură pe care viața mi-a adus-o în cale”.

Paris Hilton își ia rămas bun de la iubitul ei chihuahua, companionul ei timp de mai bine de jumătate din viața vedetei. Acesta avea 23 de ani.

Luni, 22 mai, vedeta de reality-show, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit vestea pe Instagram cu o serie de fotografii care o includeau pe Harajuku și pe ceilalți câini ai ei.

„Astăzi, inima mi se frânge în timp ce îmi iau rămas bun de la prețioasa mea chihuahua. Timp de 23 de ani incredibili, ea mi-a umplut viața cu atât de multă dragoste, loialitate și momente de neuitat”, a scris vedeta pe Instagram, relatează People.

Antreprenoarea și-a continuat omagiul adus câinelui ei, scriind cum “a trăit o viață lungă, frumoasă și iconică, înconjurată de iubire până la ultimul ei somn liniștit. Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o simt acum. 🥺”

Într-o fotografie, femeia de afaceri ține cățelul într-o mână, în timp ce în cealaltă ține o umbrelă. Într-o altă imagine, chihuahua este înconjurată de jucării pentru câini, inclusiv un pantof Jimmy Chew și o poșetă pentru câini Pawda. O altă fotografie îl arată pe Harajuku, cu limba scoasă, privind pe fereastra unui vehicul roz.

paris-hilton3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

“A fost mai mult decât un simplu animal de companie”, a spus Hilton. “A fost o familie pentru mine, un prieten loial care a fost mereu alături de mine în toate peripețiile pe care viața mi le-a adus în cale”.

Paris Hilton a continuat: “De la strălucire și farmec până la momentele liniștite din spatele scenei, ea a fost mereu acolo, o minge mică de iubire, luminând chiar și cele mai întunecate zile. Am împărtășit atât de multe amintiri, râsete și lacrimi.”

Antreprenorul a încheiat postarea mulțumindu-i lui Harajuku pentru că a fost „Scumpa ei dulceață. Îți mulțumesc că mi-ai binecuvântat viața cu dragostea ta necondiționată. 🥰 Vei fi pentru totdeauna îngerașul meu, vei fi pentru totdeauna dorul meu și vei fi pentru totdeauna iubită. 😇 S-ar putea să fi plecat fizic, dar amprenta lăbuțelor tale în viața mea nu se va șterge niciodată”.

“Odihnește-te cu blândețe, prietene dulce, știind că vei fi prețuit și că îți va fi dor mereu”, a încheiat ea.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete