Părintele Calistrat, declarație incredibilă. Care sunt motivele pentru care copiii nu cresc în morala creștină?

Părintele Calistrat este urmărit de o mulțime de persoane pe Facebook, acolo unde explică învățăturile bisericești într-un mod aparte, folosind un limbaj adaptat zilelor noastre, dar și foarte direct.

Într-o postare recentă, Părintele Calistrat a explicat care sunt motivele pentru care copiii nu cresc în morala creștină și de ce părinții au o vină foarte mare. În discursul său, acesta este contrariat că cei mici au parte de o mulțime de lucruri încă de la vârste fragede și astfel nu mai sunt învățați să aprecieze lucrurile mărunte. În plus, comportamentul negativ din familie ajunge să își pună amprenta asupra celor mici.

“Azi copilul nici nu a ieșit bine din mă-sa și are bicicletă, nici nu l-a născut bine și el are blugi și papuci cu becuri, avioane, rachete, zimbri… Cum se explică că ei cresc aiurea? Vedeti judecata lui Dumnezeu? Vedeti săgeata din cer foarte bine țintită? Din doi parinti despărțiți, ies doi copii rătăciți.

Munca, serviciul, grijile, problemele, toate au contribuit! Tânărul văzând-o pe mama nervoasă a început să urle și el, văzându-l pe tata fumand, a început să fumeze și el! Văzând că tatal umblă după alta, a început și el. Și uite așa ai crescut un copil, în loc să-l crești într-un rai al familiei, l-ai crescut într-un iad al familiei!”, a fost explicația Părintelui Calistrat, potrivit antena3.ro.

Părintele Calistrat slujește la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi. Acesta este recunoscut pentru predicile sale ușor diferite și care sunt distribuite de foarte multe persoane pe rețelele de socializare.

Foto: facebook

Citește și:

Pe 12 decembrie, e sărbătoare cu cruce neagră în calendar! Îl pomenim pe Sfântul Spiridon al Trimitundei

Motivul pentru care expresia „a trecut în nefiinţă' este greșită. Preoții au oferit explicația

Rugăciunea către Sfânta Muceniţă Filofteia alungă bolile și te ferește de rele

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate