Pamela Anderson, declarații neașteptate despre aspectul său fizic: „Oamenii îmi spun să mă machiez”

Pamela Anderson a vorbit în detaliu despre frumusețe, îmbătrânire și misoginismul cu care s-a confruntat în mass-media în cel mai recent episod al podcastului lui Dax Shepard și Monica Padman, Armchair Expert.

Modelul și actrița a stat de vorbă cu Dax Shepard și Monica Padman în cadrul podcastului lor, Armchair Expert with Dax Shepard, pentru a vorbi despre ascensiunea ei fulminantă spre faimă în anii ’90, despre dragostea și traumele care au urmat, despre îmbătrânire, despre cartea ei de memorii și multe altele.

Pamela Anderson a fost rapid catalogată drept arhetipul frumuseții bombă a anilor ’90. Ea a fost posterul de pe dormitoarele adolescenților, costumul de Halloween pe care îl purtau la colindat și una dintre cele mai proeminente fețe ale presei americane din întreaga lume.

Într-o conversație cu Shepard, acesta a întrebat-o cum este să fii apreciată aproape numai pentru frumusețea ei și cum a evoluat acest lucru odată cu vârsta.

„Niciodată nu am simțit că aș fi fost un fel de mare frumusețe. Doar un pic ciudată. Abia aștept să mă văd bătrână. Întotdeauna am spus că mă voi recunoaște la bătrânețe în oglindă. Vreau să-mi las părul să aibă un fel de gri natural, să-mi pun pălăria mea mică de paie, să nu mă machiez. Acesta este genul meu de confort. Întotdeauna m-am simțit un pic ciudată în ceea ce privește aspectul”, a răspuns Pamela Anderson, în vârstă de 55 de ani, scrie People.

Vedeta s-a destăinuit și despre standardul dublu pe care îl observă acum în modul în care oamenii o stilizează. Spunând că, în anii ’90, oamenii credeau că era prea frumoasă pentru machiaj, iar acum se așteaptă ca ea să îl poarte.

„Când purtam machiaj înainte, toată lumea îmi spunea să nu mă machiez. Acum sunt bătrână și îmi spun să o fac', a mai zis actrița, potrivit sursei citată anterior.

Episodul din podcast vine la lansarea noului său volum de memorii „Love, Pamela” și a noului său documentar „Pamela, o poveste de dragoste”, ambele abordând aceleași subiecte discutate în podcast și detaliind foarte mult greutățile pe care actrița a trebuit să le înfrunte din partea presei, a publicului și a bărbaților.

Anderson a explicat într-un interviu exclusiv pentru PEOPLE ce au însemnat aceste proiecte pentru ea: „Este doar povestea unei fete despre cum a reușit să treacă prin asta: o fată dintr-un oraș mic care merge la Los Angeles și trece prin toate aventurile sălbatice și nebunești pe care le-a trăit, iar apoi se întoarce acasă. Nu aveam nicio idee câtă furie aveam în mine sau cât de terapeutic va fi nu doar pentru mine, ci și pentru oamenii din jurul meu, cum ar fi mama mea. A fost un proces de vindecare. Sunt atât de fericită să îl împărtășesc și sper că oamenii vor fi inspirați.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete