(P) Zâmbetul tău este important

Zâmbetul este expresia universală a fericirii, a optimismului și are puterea de a sparge orice barieră culturală. Zâmbetul îți crește buna dispoziție, îți oferă încredere și satisfacție interioară, te ajută să construiești și consolidezi relații sociale și să fii apreciat de cei din jur. 

Clinica Dentară Prof. Dr. Barbu îți oferă serviciul Smile Makeover, un concept inovator realizat de medici specializați în protetică și estetică dentară, utilizând tehnologii moderne, pentru a-ți oferi un zâmbet spectaculos. 

Smile Makeover ca să te bucuri de zâmbetul tău

Cu toții ne dorim să scăpăm de nemulțumirile cu privire la culoarea dinților, a dinților distanțați sau dinților lipsă, strâmbi și înghesuiți, abrazați sau cu multiple plombe pe dinții frontali și să avem un zâmbet frumos și sănătos. 

Smile Makeover este soluția pentru a construi cea mai frumoasă  și sănătoasă variantă a zâmbetului. Smile Makeover este un proces elaborat de îmbunătățire și reabilitare a zâmbetului ce cuprinde o serie de proceduri de cosmetizare – fațete dentare, obturații fizionomice asistate de microscop (plombe), coroane sau punți, albirea dentară, dar și echilibrarea ocluzală (mușcăturii) pentru protejarea dinților și a articulației temporo-mandibulare, o procedură importantă din punct de vedere medical.

Procesul de creare a zâmbetului tău

Procesul începe cu o consultație de specialitate, în care medicii specializați în protetică și estetică dentară din cadrul Clinicii Dentare Dr. Barbu vor efectua o analiză amănunțită a liniei surâsului, dinților, gingiei, ocluziei (mușcătura)  și articulației temporo-mandibulare.

Pentru elaborarea planului de tratament, medicul va lua în considerare aspecte precum proporțiile feței, formă, culoare, dimensiunea și alinierea dinților, astfel putând sa îți ofere cele mai bune recomandări și toate opțiunile posibile.

După o atentă analiză a variantelor de tratament posibile și alegerea variantei finale împreună cu medicul specialist, planul de tratament este demarat. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial